Survivor 5: Τα αποτελέσματα της χθεσινής 19/4 ψηφοφορίας

Οριακά την γλίτωσε! Ποιος βγήκε πρώτος;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Τα αποτελέσματα της χθεσινής 19/4 ψηφοφορίας

Παρελθόν από το Survivor 5 αποτελεί από το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης η Τζο Μαριδάκη, η οποία θα κάνει Πάσχα με την οικογένειά της στην Ελλάδα.

Πολλοί περίμεναν αυτή την εξέλιξη, άλλοι πάλι όχι, αφού έδιναν ως φαβορί αποχώρησης την Σοφιάννα Αβραμάκη, όμως η ψηφοφορία είχε άλλη άποψη! Και αν ρωτάτε εμάς πραγματικά το περιμέναμε πως η Τζο θα ήταν εκείνη που θα αποχαιρετήσει καθώς στον τομέα του ριάλιτι ήταν η πιο αδιάφορη παίκτρια. Να θυμίσουμε πως υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι Γιώργος Κατσαούνης, Άρης Σοϊλέδης, Σοφιάννα Αβραμάκη και Τζο Μαριδάκη, με την τελευταία να είναι εκείνη που αποχωρεί.

Πάμε τώρα στη ψηφοφορία! Ποιος βγήκε πρώτος, ποιος, δεύτερος και ποιος την γλίτωσε οριακά. Μας έκανε μεγάλη εντύπωση αλλά οριακά την γλίτωσε η Σοφιάννα Αβραμάκη, δείχνοντας πως δεν έχει ιδιαίτερη δυναμική έξω. Ωστόσο αυτό μπορεί να δικαιολογηθεί από το γεγονός πως απέναντί του βγήκε δύο πολύ δυνατούς παίκτες, τον Γιώργο Κατσαούνη που τον στηρίζει όλη η Θεσσαλία και τον Άρη Σοϊλέδης, ο οποίος βάσει στατιστικών είναι πιο δυνατός παίκτης του Survivor.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως η διαφορά που έστειλε την Τζο Μαριδάκη στην Ελλάδα σε σχέση με την Σοφιάννα Αβραμάκη είναι ιδιαίτερα μικρή, με την Σοφιάννα οριακά να... διαβάστε περισσότερα εδώ.