Survivor 5: «Δεν έφερνε πόντο, κοιμάται όλη μέρα και...» - Η Τζο "ξεφτίλισε" την Ναυσικά

«Ο Απόστολος είναι άλλος μπροστά και άλλος πίσω από τις κάμερες»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Δεν έφερνε πόντο, κοιμάται όλη μέρα και...» - Η Τζο

Η Τζο Μαριδάκη έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στην εκπομπή «Love It» μετά την αποχώρηση της, και η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να είναι τόσο αποκαλυπτική. Μεταξύ άλλων η παίκτρια που είχε δηλώσει ανοιχτά την δυσαρέσκεια της για την ψηφοφορία της, κατακεραύνωσε την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, όπως και οι χρήστες του Twitter, ενώ αναφέρθηκε και στον Απόστολο Ρουβά.

"Καταπέλτης" η Τζο Μαριδάκη στις δηλώσεις της

Τα παιδιά στην κόκκινη ομάδα, η Ναυσικά, ο Απόστολος και ο Στάθης εκμεταλλεύονται τον Κατσαούνη για να παίρνουν περισσότερους ψήφους. Με θεωρούσαν υποδεέστερη και δεν με υπολόγιζαν επειδή είμαι μικρή. Δεν τους ένοιαζε ο λόγος μου. Η Ναυσικά είχε πρόβλημα μαζί μου χωρίς να της έχω κάνει κάτι, της είχα δείξει ότι δεν είχα θέμα μαζί της.

Η Ναυσικά λέει αρκετά ψέματα, προσπαθεί να το παίξει δίκαιη. Αυτή η παρέα το παίζουν πολύ κύριοι και καθώς πρέπει, αλλά δεν είναι αυτό που φαίνονται, δεν παίζουν δίκαια» αποκάλυψε η Τζο Μαριδάκη στο πρώτο μέρος της συνέντευξής της στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά στον Απόστολο Ρουβά, η πρώην παίκτρια αποκάλυψε: «Την τεράστια διαφορά μπροστά και πίσω από τις κάμερες την έχει ο Απόστολος. Το παίζει πολύ ήρεμος, αγαθός, τον έχει αγιοποιήσει όλη η παρέα του αλλά δεν είναι πραγματικά αυτό που δείχνει. Είναι αρκετά πονηρός και σκέφτεται όπως οι υπόλοιποι».

Πλακώθηκαν και Τζο με Ναυσικά αλλά κόπηκε στο μοντάζ! Όσα έγιναν και δεν προβλήθηκαν στην tv

Το... σώσε έγινε στις 18/4 στο Survivor 5, με το συμβούλιο να αναδεικνύεται σε «πολεμικό» τοπίο, το οποίο αφορά μονάχα τραμπούκους, που κανένα σωστό παράδειγμα δε δίνουν σε όποιον παρακολουθεί ένα ριάλιτι επιβίωσης, που νοιάζεται μονάχα για τα νούμερά του πάση θυσία.

Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας δεν άντεξαν άλλο και ξέφυγαν από τα όρια, φτάνοντας σε σημείο να έρθουν στα χέρια μπροστά σε όλους και αναγκάζοντας άτομα της παραγωγής να μπουν μέσα στο συμβούλιο, με τον Γιώργο Λιανό φυσικά να τους αποβάλλει, ενώ ο πρώτος είχε ήδη τεθεί στην κρίση του κοινού ως υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αυτός ο καβγάς, όμως, δεν ήταν και ο μόνος που έγινε στο συμβούλιο. Για την ακρίβεια, δεν είναι ο μόνος που είδαμε να προβάλλεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αλλά ο άλλος «κόπηκε» στο μοντάζ, με αποτέλεσμα να επικεντρωθούμε σε εκείνον του Άρη με τον Τάκη, οπότε αναγκαστικά έμεινε λίγο πιο πίσω.

Όπως θα θυμάστε, όμως, η Τζο Μαριδάκη «έβραζε» στη διάρκεια του συμβουλίου. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, έχοντας την ατομική ασυλία, διάλεξε φυσικά να χρίσει ως υποψήφια μαζί με τους άλλους τρεις την Τζο, προστατεύοντας για ακόμη μια φορά απροκάλυπτα την κλίκα της και μην προβάλλοντας κανένα, κα κανένα σοβαρό επιχείρημα.

Τη θεωρεί εύκολο στόχο, αν και από την ψηφοφορία του κοινού μάλλον φαίνεται πως η Τζο μόνο τέτοιος στόχος δεν είναι. Η ίδια, πάντως, έγινε έξαλλη και μίλησε για ντροπή στο συμβούλιο, αλλά δεν έμεινε εκεί, επιτιθέμενη στην Ναυσικά και ζητώντας της το λόγο, που για άλλη μια φορά βρέθηκε υποψήφια.

Συγκεκριμένα... διαβάστε περισσότερα εδώ.