Survivor 5 spoiler 25/4: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει φαγητό και Μαϊάμι

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 25/4: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει φαγητό και Μαϊάμι

Μπορεί το Survivor 5 να επιστρέψει την Δευτέρα 25/4 στον ΣΚΑΙ μετά από 3 ημέρες εκτός λόγω του εορτασμού του Πάσχα, ωστόσο, το επεισόδιο θα είναι άκρως απολαυστικό και παράλληλα συγκλονιστικό. Το έπαθλο από την άλλη θα είναι "θηρίο", αφού η νικήτρια ομάδα θα ταξιδέψει στο Μαϊάμι.

Όπως παρακολουθήσαμε από το trailer που έχει ήδη κυκλοφορήσει, αρχικά θα δούμε τον Άρη Σοϊλέδη και την Σοφιάννα Αβραμάκη να κράζουν ορισμένους συμπαίκτες τους λόγω της ψηφοφορίας για την αποχώρηση, αφού ενώ ήταν υποψήφιοι τελικά δεν αποχώρησαν. Όπως δήλωσαν πρόκειται να γυρίσουν πολλές μπιφτέκες.

Τα περισσότερα "καρφιά" τους μάλιστα ήταν προς τον Σπύρο Μαρτίκα, με τον ποδοσφαιριστή να τον κατηγορεί και να λέει πως "μόνος του μπήκε στο παιχνίδι και μόνος του θα βγει".

Στη συνέχεια, λίγο πριν το αγώνισμα ο Ατζούν Ιλιτζαλί που έχει πάρει τη θέση του Γιώργου Λιανού ο οποίος εχει επιστρέψει στην Ελλάδα, θα τους ανακοινώσει το έπαθλο φαγητού το οποίο θα είναι ταξίδι στο Μαϊάμι μαζί με φαγητό.

Survivor 4 spoiler 25/4

Οι δυο ομάδες λοιπόν, Μπλε και Κόκκινοι στον αγωνιστικό χώρο θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό τη νίκη. Όμως κάπου στη μέση θα παρακολουθήσουμε και έναν τραυματισμό. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα χτυπήσει το χέρι του και θα σπαράξει στο κλάμα. Άμεσα στο πλευρό του θα πάνε όλοι οι παίκτες αλλά και ο γιατρός.

Παρά τους τραυματισμούς όμως.. μια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα και αμέσως μετά θα πάρει το αεροπλάνο να ταξιδέψει στο Μαϊάμι.

Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που θα κερδίσει στις 25/4 στο Survivor 5

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ομάδα που θα πάρει τον τελευταίο και καθοριστικό πόντο είναι η Κόκκινη, η οποία στη συνέχεια θα απολαύσει ολιγόωρες διακοπές!!!

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram