Survivor 5: Σοριάστηκε κάτω και ούρλιαζε - Πολύ άσχημος τραυματισμός για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

«Δεν αντέχω άλλο...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Σοριάστηκε κάτω και ούρλιαζε - Πολύ άσχημος τραυματισμός για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Τα επεισόδια για το Survivor 5 επέστρεψαν και το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα 25/4 είδαμε τους παίκτες και των δύο ομάδων να αγωνίζονται για το μεγάλο έπαθλο, που ανακοίνωσε ο Ατζούν και αυτό δεν είναι άλλο από ένα ταξίδι στο Μαϊάμι.

Και ενώ λοιπόν και οι δύο ομάδες μπήκαν στο στίβο μάχης με σκοπό να τα δώσουν όλα, ο Εμμανουήλ είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στον ώμο του, όσο προσπαθούσε να συναγωνιστεί τον Σχίζα. Πιο αναλυτικά τον είδαμε να πέφτει κάτω και να φωνάζει βοήθεια και φυσικά όλοι έτρεξαν στο μέρος του να βοηθήσουν. Θα είναι άραγε αυτός ο λόγος να αποχωρήσει πριν την ώρα του από το παιχνίδι;

Ο άσχημος τραυματισμός του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο Survivor 5

H Ασημίνα ''πέταξε'' ξανά καρφιά για το φλερτ του Άρη - Όσα ξέρει ο Κατσαούνης και δε λέει

Στο σημερινό 25/4 επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε αρχικά να συνεχίζονται οι εντάσεις στην καλύβα των μπλε με τον Εμμανουήλ και τον Τάλα να τσακώνονται αρκετά έντονα. Και ενώ η ομάδα των κόκκινων αποχαιρέτησε την Μαριδάκη, ο Κατσαούνης παρέμεινε στο παιχνίδι και η Ασημίνα θέλησε να σχολιάσει τη συμπεριφορά του.

Μάλισταη ίδια είπε πως τον είδε να αγκαλιάζει Άρη και Σοφιάννα με την ανακοίνωση της παραμονής του, ενώ πριν από λίγες ημέρες έλεγε πως είναι έτοιμος να τους ξεσκεπάσει, για πράγματα που βλέπει.