Survivor 5: Αυτή είναι η ομάδα που θα πάει Μαϊάμι με τελικό σκορ 9-10

Τα έδωσαν όλα, αλλά...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτή είναι η ομάδα που θα πάει Μαϊάμι με  τελικό σκορ 9-10

Οι μήνες για όσους βρίσκονται στο survivor 5 έχουν περάσει και έτσι βλέπουμε πως τα έπαθλα για τους παίκτες έχουν αρχίσει και ανεβαίνουν. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα του Πάσχα 25/4 οι δύο ομάδες έτρεξαν για να καταφέρουν να πάρουν τη μεγάλη νίκη, που θα τους πάει στο Μαϊάμι.

Όπως σας το είχαμε πει και εμείς πρώτοι, η κόκκινη ομάδα με τελικό σκορ 10-9 κέρδισε και έτσι θα κάνει το πρώτο της μαγικό ταξίδι.

Aυτή η ομάδα κέρδισε το πρώτο έπαθλο ταξιδιού

Σοριάστηκε κάτω και ούρλιαζε - Πολύ άσχημος τραυματισμός για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Τα επεισόδια για το Survivor 5 επέστρεψαν και το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα 25/4 είδαμε τους παίκτες και των δύο ομάδων να αγωνίζονται για το μεγάλο έπαθλο, που ανακοίνωσε ο Ατζούν και αυτό δεν είναι άλλο από ένα ταξίδι στο Μαϊάμι.

Και ενώ λοιπόν και οι δύο ομάδες μπήκαν στο στίβο μάχης με σκοπό να τα δώσουν όλα, ο Εμμανουήλ είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στον ώμο του, όσο προσπαθούσε να συναγωνιστεί τον Σχίζα. Πιο αναλυτικά τον είδαμε να πέφτει κάτω και να φωνάζει βοήθεια και φυσικά όλοι έτρεξαν στο μέρος του να βοηθήσουν. Θα είναι άραγε αυτός ο λόγος να αποχωρήσει πριν την ώρα του από το παιχνίδι;