Survivor 5: Η εξομολόγηση του Ατζούν Ιλιτζαλί για τον θάνατο των γονιών του

Στο χθεσινό επεισόδιο 25/4

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Η εξομολόγηση του Ατζούν Ιλιτζαλί για τον θάνατο των γονιών του

Το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα 26/4 μια αναπάντεχη αλλαγή έλαβε χώρα στο Survivor 5, καθώς απουσίαζε ο Γιώργος Λιανός και στη θέση του, στο πόστο του βρέθηκε ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί. Σημειώνεται ότι ο Έλληνας παρουσιαστής είχε λάβει μερικές μέρες άδεια, ώστε να γιορτάσει τις μέρες του Πάσχα με την οικογένεια του.

Η εξομολόγηση του Ατζούν Ιλιτζαλί για τον θάνατο των γονιών του

Μάλιστα ο Ατζούν αφιέρωσε μερικά λεπτά για να συνομιλήσει με τον κάθε παίκτη. Τότε ο Τάκης αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του, που έφυγε από την ζωή, ενώ ο ίδιος βρισκόταν ήδη στο παιχνίδι.

Εκείνη την στιγμή, ο Ατζούν Ιλιτζαλί, αφού του έδωσε τα συλλυπητήριά του, εξομολογήθηκε πως μπορεί να τον καταλάβει και να τον συναισθανθεί μιας και ο ίδιος έχει χάσει τους γονείς του σε πολύ μικρή ηλικία.

«Έχασα κι εγώ τους γονείς μου όταν ήμουν μικρός και ξέρω πως είναι όταν τους χάνεις. Σε καταλαβαίνω» εξομολογήθηκε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Επέστρεψε εκτάκτως στην Ελλάδα ο Γιώργος Λιανός - Με ποιον συναντήθηκε

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Γιώργος Λιανός εντελώς ξαφνικά, αφήνοντας στο πόστο του στο Survivor 5 τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος θα παρουσιάσει το ελληνικό ριάλιτι για μερικές ημέρες μέχρι να ταξιδέψει και πάλι στον Άγιο Δομίνικο ο παρουσιαστής.

Ο ίδιος ανακοίνωσε πως θα απουσιάζει για περίπου μια εβδομάδα από το παιχνίδι, λόγω προσωπικών υποχρεώσεων πίσω στο σπίτι του.

«Πριν φύγετε θέλω να σας ανακοινώσω ότι εγώ θα λείψω για κάποιες μέρες, θα γυρίσω στην Ελλάδα για κάποιες προσωπικές υποθέσεις. Παρόλα αυτά έρχεται μία πολύ σημαντική εβδομάδα για εσάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω κι εγώ, είμαι σίγουρος και εσείς, τον Ατζούν ο οποίος θα έρθει εδώ και θα παρουσιάσει υπέροχα έπαθλα για εσάς», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο.