Survivor 5: Μια βραδιά γεμάτη χλιδή και άνεση - Οι στιγμές των Κόκκινων στην υπερπολυτελή βίλα

Mασάζ, beauté και δεν συμμαζεύεται!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Μια βραδιά γεμάτη χλιδή και άνεση - Οι στιγμές των Κόκκινων στην υπερπολυτελή βίλα

Με την αξία τους λοιπόν, οι Κόκκινοι κέρδισαν για δεύτερη μέρα συνεχόμενα το απίστευτο έπαθλο στο Survivor, και έτσι, παρά τις αντιδράσεις κάποιων παικτών, μαζί με τη Μαίη και τη Σοφιάννα, με μία super lux λιμουζίνα, οδηγήθηκαν στην πολυτελή βίλα του Casa de Campo, μία περιοχή που έχουν επιλέξει για προορισμό τους αγαπημένοι σταρ του Χόλιγουντ.

Η στιγμές χαλάρωσης των παικτών στη βίλα

Μόλις έφτασαν έμειναν με το στόμα ανοιχτό, ενώ ακόμα πιο ενθουσιασμένοι ήταν όλοι μόλις αντίκρισαν τα δωμάτιά τους με τα υπέρδιπλα κρεβάτια τους. Ο Κατσαούνης, ο Στάθης και η Ασημίνα δε, ξετρελάθηκαν με το τραμπολίνο της βίλας, την ώρα που οι υπόλοιποι μαζί με τη Σοφιάννα και τη Μέι απόλαυσαν στη συνέχεια ένα χαλαρωτικό μασάζ που τους έστειλε στον 7ο ουρανό αλλά και beauté προσώπου και άκρων.

Αργότερα απόλαυσαν το πλούσιο γεύμα τους ενώ η βραδιά έκλεισε με flashback πάρτι στα 80s, αγαπημένα τραγούδια, πολύ χορό και όμορφη ατμόσφαιρα.

Με δάκρυα στα μάτια ο Κατσαούνης στις δηλώσεις του - Τι συνέβη και συγκινήθηκε

Στο επεισόδιο της Τρίτης 26/4, η μέρα για τους παίκτες της ομάδας των Κόκκινων στο Survivor φαίνεται πως ξεκίνησε ιδιαίτερα καλά, καθώς γύρισαν πίσω στο Άγιο Δομίνικο από το ταξίδι υπερπαραγωγή τους στο Μαιάμι. Ο Γιώργος Κατσαούνης μάλιστα δεν έκρυψε την συγκίνηση του για το δώρο που κέρδισαν, εκφράζοντας την εκτίμηση του στον Ατζούν που τους το κανόνισε.

«Με συγκίνησε ο κύριος Acun, φάγαμε παϊδάκια, φάγαμε του σκασμού, μας πήγε σε ξενοδοχειάρα που ήταν παλάτι μπορεί να ήταν και 15 αστέρια. Η τουαλέτα του ήταν καλύτερη από το σπίτι μας. Σηκωνόμασταν το πρωί τρώγαμε και πίναμε ό,τι θέλαμε» είπε σε κιου και συμπαίκτες με δάκρυα στα μάτια.