Survivor 5 trailer 27/4: Καταρρέει ο Τάκης Καραγκούνιας! Αποχωρεί λίγο πριν το αγώνισμα

Βαρύ το κλίμα στο σημερινό επεισόδιο! Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 27/4: Καταρρέει ο Τάκης Καραγκούνιας! Αποχωρεί λίγο πριν το αγώνισμα

Μετά τη νίκη των Κόκκινων στο έπαθλο της βίλας, το κλίμα στην Μπλε ομάδα είναι πάρα πολύ άσχημο, αφού αυτό ήταν το δεύτερο μεγάλο έπαθλο που έχαναν σερί μέσα από τα χέρια τους. Απόψε 27/4 λοιπόν στο Survivor 5, θα δούμε για ακόμη μια φορά να πέφτουν αδιανόητα "καρφιά" αλλά να αποκαλύπτεται και ένα σχέδιο...

Το επεισόδιο θα ξεκινήσει με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να κράζει άσχημα τον συμπαίκτη του Τάκη Καραγκούνια! Ανέφερε πως δεν έχει ξαναδεί τόσο κακό αγωνιστικά παίκτη, αποκαλύπτοντας πως με την ομάδα του έχουν βρει σχέδιο για να τον διώξουν και θα το υλοποιήσουν στα επόμενα επεισόδια.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας, θα παρακολουθήσουμε τους παίκτες να "λυγίζουν" και να ξεσπούν σε κλάματα, αφού τις ημέρες του Πάσχα δεν κατάφεραν να είναι με τις οικογένειας τους και είχαν μεγάλη ανάγκη να τους ακούσουν.

Το κλίμα θα βαρύνει πάρα πολύ και όταν θα δοθεί ο λόγος στον Τάκη Καραγκούνια θα συγκινηθούν αντίπαλοι και συμπαίκτες. Ο μισθοφόρος θα αναφερθεί στην απώλεια του πατέρα του που έμαθε πριν από λίγες ημέρες και δεν κατάφερε να πάει στην κηδεία του.

Ο Τάκης λοιπόν θα ξεσπάσει σε κλάματα και θα καταρρεύσει πέφτοντας κάτω! Μη αντέχοντας στην ψυχολογική πίεση αποχώρησε για να ηρεμήσει πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

Το 27/4 trailer του Survivor 5

Ποιος είναι ο Τάκης Καραγκούνιας

  • Γεννήθηκε στο Αίγιο και είναι είναι 48 ετών
  • Υπηρέτησε στα ΟΥΚ (βατραχάνθρωπος) του Πολεμικού Ναυτικού, σε μια από τις πιο δύσκολες μονάδες Ειδικών Δυνάμεων σε όλο τον κόσμο. Θυμάται ακόμη την εβδομάδα όπου αναγκάστηκε να μείνει βρεγμένος, άυπνος και με ελάχιστο φαγητό για μέρες ολόκληρες. Εκεί έμαθε να ξεπερνάει τα όριά του.
  • Αμέσως μετά την αποστρατεία του, ξεκίνησε να εργάζεται ως μισθοφόρος σε εμπορικά πλοία, σε διάφορα μέρη του πλανήτη, προσπαθώντας να αποτρέψει τις επιθέσεις πειρατών
  • Στην Ερυθρά Θάλασσα όπου έμεινε με την ομάδα του για έναν μήνα μέσα σε έναν πλωτό σταθμό, τελείωσαν οι προμήθειες και για 25 ημέρες τρεφόντουσαν μόνο με μια χούφτα ρύζι και νερό
  • Στην Υεμένη είχε φάει κονσέρβες για σκύλους για να επιβιώσει ενώ έχει μείνει για τρεις ημέρες εντελώς νηστικός, μόνο με νερό, στη Σομαλία.
  • Ασχολήθηκε από νεαρή ηλικία με την πυγμαχία. Στέφθηκε επτά φορές πρωταθλητής, ενώ υπήρξε και μέλος της εθνικής ομάδας, έχοντας κατακτήσει ευρωπαϊκό τουρνουά
  • Έχει εργαστεί και ως διαιτητής ποδοσφαίρου
  • Ήταν υποψήφιος για την Super League, αλλά κόπηκε λόγω ηλικίας το 2009
  • Έχει έναν αδερφό που είναι ιερέας (πάτερ Σωτήριος)
  • Ο μεγαλύτερος «έρωτας» της ζωής του είναι η κόρη του, η Ραφαήλια. Αυτή είναι και ο λόγος που έλαβε μέρος και στο Survivor.