«Έχει χάσει την αξιοπρέπεια του και...» - ''Άστραψε και βρόντηξε'' ο Καλίδης για τον Εμμανουήλ

Όσα δήλωσε στις κάμερες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
 «Έχει χάσει την αξιοπρέπεια του και...» - ''Άστραψε και βρόντηξε'' ο Καλίδης για τον Εμμανουήλ

Ο Πάνος Καλίδης έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πολυσυζητημένο παίκτη αυτής της περιόδου, τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Ο τραγουδιστής έχοντας και μια παραπάνω εμπειρία από τη συμμετοχή του στο Survivor, ''άδειασε'' τον παίκτη.

Πιο αναλυτικά, μετά τα καρφιά του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη συμπεριφορά του Κωνσταντίνου και την ταραχή, που επιφέρει διαρκώς στην καλύβα, ο Καλίδης σχολίασε πολύ αρνητικά με τη σειρά του, λέγοντας πως έχει χάσει την αξιοπρέπεια του με όσα βλέπουμε κάθε βράδυ να κάνει.

Το ξέσπασμα του Καλίδη για τη συμπεριφορά του Εμμανουήλ στο Survivor 5

«Έχει χάσει την αξιοπρέπεια και την φερεγγυότητα του με τον τρόπο που συμπεριφέρεται», ανέφερε ο Πάνος Καλίδης.

H Καινούργιου "ξεσκέπασε" τον Εμμανουήλ - «Πριν πάει Survivor με πήρε τηλέφωνο και με παρακάλεσε να...»

Με αφορμή το (26/4) επεισόδιο του Survivor 5 και τα "καρφιά" που έριξε για ακόμη μια φορά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον Άρη Σοϊλέδη και την Σοφιάνα Αβραμάκη, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην γνωριμία τους με τον κομμωτή κάνοντας μια αποκάλυψη.

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια ο παίκτης του ριάλιτι που έχει δημιουργήσει μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομα του, την είχε παρακαλέσει να τον στηρίξει όταν θα έμπαινε στο παιχνίδι. Πως όμως;

«Μου είχε μιλήσει πολύ ευγενικά. Πραγματικά ρε Κωνσταντίνε μου και να θέλει να σε στηρίξει κάποιος έτσι όπως τα έχεις κάνει δεν μπορεί να σε στηρίξει κανένας με αυτή τη συμπεριφορά. Όσο και να παρακαλέσεις δεν στηρίζεσαι! Δεν υπάρχει τίποτα τόσο δα θετικό να πει κανείς! Είναι κρίμα», αποκάλυψε.

«Είναι πολύ ταλαντούχος στη δουλειά του αλλά πραγματικά πώς το συμβούλεψε να φέρεται έτσι;» είπε ενώ αμφισβήτησε με χιούμορ την ηλικία που δηλώνει στο ριάλιτι.