Survivor 5: Το πάλεψαν και τα κατάφεραν - Αυτή είναι η ομάδα που έφυγε για Πούντα Κάνα!

Απίστευτο αλλά το κατάφεραν...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Το πάλεψαν και τα κατάφεραν - Αυτή είναι η ομάδα που έφυγε για Πούντα Κάνα!

Όπως φαίνεται το όνειρο του Εμμανουήλ βγήκε αληθινό, και όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εδώ, νικητήρια ομάδα για απόψε, Σάββατο 30/4 ήταν η Μπλε. Μετά την πείνα και τις κακουχίες, η ομάδα φαίνεται πως έβαλε τα δυνατά της και ενώθηκε προκειμένου να καταφέρουν να ανατρέψουν το σερί με τις ήττες και να το γυρίσουν σε μία νίκη με μεγάλη διαφορά.

Βγήκαν μπροστά με διαφορά

Μετά τη νίκη τους και το φαγητό, που ίσως είναι και το σημαντικότερο έπαθλο για αυτούς τη δεδομένη στιγμή, θα πάνε στην Πούντα Κάνα, σε ζωολογικό κήπου και θα περιπλανηθούν ανάμεσα σε πολλά ζωάκια.

Η κατάσταση χειροτερεύει - Αρπάχτηκαν Καραγκούνιας και Εμμανουήλ πριν τον αγώνα

Πριν μπουν στον αγώνα ήρθε η σειρά του Τάκη Καραγκούνια να μιλήσει είπε πως η ομάδα έχει αδύναμους κρίκους και το πως μπορούν έτσι να χάσουν εύκολα πόντο, σε σχέση με τους Διάσημους. Επίσης τόνισε ότι δεν είναι σκοπός του να κάνει φιλίες στο παιχνίδι, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να παίρνει εκείνη την ώρα τον λόγο και να τον κατηγορεί ότι προσπαθεί να δωροδοκήσει πολλούς και να τους φέρει κοντά του με δόλο.

Ο Τάκης δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστα όλα αυτά που ακούγονταν, με τον ίδιο να φωνάζει και να λέει "Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο, να βγει κάποιος τώρα και να το πει". Οι εντάσεις μεταξύ τους δείχνουν να μην έχουν τέλος.