Survivor 5 trailer 2/5: «Συμβίωση και μπαρούφες...» - "Σκοτώνεται" στην παραλία όλη η ομάδα με τον Τάκη!

Έχουν φτάσει στο αμήν μαζί του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 trailer 2/5: «Συμβίωση και μπαρούφες...» -

Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor 5 πρόκειται να παρακολουθήσουμε απόψε 2/5 το βράδυ και προβλέπεται για ακόμη μια φορά να επικρατήσει κανονικός πανικός μεταξύ της Κόκκινης ομάδας.

Οι εν λόγω παίκτες ήταν αυτοί που έχασαν χθες 1/5 την ασυλία, με αποτέλεσμα να ψηφίζουν ένα συμπαίκτη τους προς αποχώρηση, με αυτόν να είναι τελικά ο Τάκης Καραγκούνιας, μιας και ο ίδιος βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο των τσακωμών.

Η υποψηφιότητά του, όμως, όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε, φέρνει ακόμα περισσότερες εντάσεις, μιας και δεν διαφωνεί κάθετα με αυτό το αποτέλεσμα, μιας και παρόλο που είναι κοντά στα 50, αγωνίζεται επάξια με 25άρηδες, κάτι για το οποίο νιώθει φυσικά πολύ περήφανος.

Από την άλλη, όμως, ο Γιώργος Ταλάντσεβ όπως δήλωσε στην κάμερα, δεν τον ψηφίσανε επειδή είναι κακός παίκτης, αλλά επειδή πλέον η συμβίωση μαζί του έχει γίνει ανυπόφορη και πως πλέον έχουν φτάσει όλοι στο αμήν του.

Ωστόσο, απόψε πρόκειται να αγωνιστούν για το δεύτερο παιχνίδι ασυλίας για αυτό και οι 2 ομάδες θα πάνε πιο δυνατοί και αποφασισμένοι από ποτέ προκειμένου να την κερδίσουν. Όπως μπορούμε να καταλάβουμε, μάλιστα, από το trailer, το αγώνισμα είναι αρκετά δύσκολο και επικίνδυνο, με τον Γιώργο Λιανό να τους τονίζει συνεχώς πώς πρέπει να προσέχουν μην χτυπήσουν.

Χαμός και απόψε 2/5 στο Survivor 5