Survivor 5 spoiler 2/5: Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μαζί με τον Τάκη Καραγκούνια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 spoiler 2/5: Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Για την δεύτερη ασυλία αυτής της εβδομάδας θα αγωνιστούν απόψε 2/5 το βράδυ Κόκκινοι και Μπλε στο Survivor 5 και όπως κάθε φορά έτσι και τώρα το Youweekly.gr σας έχει τα ονόματα των παικτών που βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Οι Κόκκινοι παίκτες ήταν αυτοί που έχασαν χθες 1/5 την ασυλία, με αποτέλεσμα να ψηφίζουν ένα συμπαίκτη τους προς αποχώρηση, με αυτόν να είναι τελικά ο Τάκης Καραγκούνιας, μιας και ο ίδιος βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο των τσακωμών.

Και απόψε όμως πρόκειται όπως είδαμε στο trailer να γίνει κανονικά χαμός καθώς η υποψηφιότητά του φέρνει ακόμα περισσότερες εντάσεις, μιας και δεν διαφωνεί κάθετα με αυτό το αποτέλεσμα, μιας και παρόλο που είναι κοντά στα 50, αγωνίζεται επάξια με 25άρηδες, κάτι για το οποίο νιώθει φυσικά πολύ περήφανος.

Από την άλλη, όμως, ο Γιώργος Ταλάντσεβ όπως δήλωσε στην κάμερα, δεν τον ψηφίσανε επειδή είναι κακός παίκτης, αλλά επειδή πλέον η συμβίωση μαζί του έχει γίνει ανυπόφορη και πως πλέον έχουν φτάσει όλοι στο αμήν του.

Ωστόσο, απόψε πρόκειται να αγωνιστούν για το δεύτερο παιχνίδι ασυλίας για αυτό και οι 2 ομάδες θα πάνε πιουν. Όπως μπορούμε να καταλάβουμε, μάλιστα, από το trailer, το αγώνισμα είναι αρκετά δύσκολο και επικίνδυνο, με τον Γιώργο Λιανό να τους τονίζει συνεχώς πώς πρέπει να προσέχουν μην χτυπήσουν.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη εμείς από το πρωί, ην ομάδα που νικάει την δεύτερη ασυλία είναι και πάλι η Κόκκινη, με τους Μπλε να βρίσκονται πάλι στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν έναν δικό τους παίκτη.

Βγαίνουν στον τάκο μαζί με Τάκη

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, οι 2 παίκτριες που βγαίνουν στον τάκο μαζί με τον μισθοφόρο είναι η Σοφιάννα και η Βρισηίδα!