Survivor 5: «Έχω ακούσει και παλαιότερα να λέει...» - Η Μαίη είναι πεπεισμένη πως ο Μαρτίκας την είπε φίδι

«Έχει εμμονή μαζί μου»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Έχω ακούσει και παλαιότερα να λέει...» - Η Μαίη είναι πεπεισμένη πως ο Μαρτίκας την είπε φίδι

Από ότι φαίνεται οι παίκτες της Μπλε ομάδας είναι σε μεγάλο διχασμό σχετικά με όσα ανέφερε ο Τάκης πως έχει πει κατά καιρούς ο Μαρτίκας για τους συμπαίκτες του πίσω από την πλάτη τους. Πιο συγκεκριμένα η Μαίη δηλώνει πως πιστεύει τα όσα ακούστηκαν μιας και δεν είδε τον ίδιο να αντιδρά και να τα διαψεύσει στο χθεσινό συμβούλιο.

Είχε ξανακούσει πως λέει πράγματα για το όνομά της

Πιο συγκεκριμένα η παίκτρια ανέφερε πως πιστεύει πως την έχει σχολιάσει με αυτό τον τρόπο γιατί και παλαιότερα είχαν φτάσει στα αφτιά της αυτά τα σχόλια, και γενικότερα ανέφερε σκηνικά όπου ο Μαρτίκας σχολίαζε άσχημα συμπαίκτες του και κατέστρωνε σχέδια για την "εξόντωσή" τους μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Αναγκάστηκαν να διακόψουν το γύρισμα - Χαμός ανάμεσα σε Τάκη και Μαρτίκα

Αν νομίζετε, ότι στο φετινό Survivor 5 τα έχουμε δει όλα, σας ενημερώνουμε πως... έχουμε πολλά ακόμη, που θα μας κάνουν να μείνουμε με το στόμα ανοικτό. Κι όσο μένει, ειδικά, ο Τάκης Καραγκούνιας στο παιχνίδι, η κατάσταση θα βρίσκεται διαρκώς στα άκρα.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας είναι αλήθεια, ότι έχει τσακωθεί... και με τα φοινικόδεντρα, όντας σίγουρα ένας από τους πιο έντονους χαρακτήρες, που έχουν περάσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και σίγουρα θα θυμόμαστε στην πάροδο των χρόνων, απολαμβάνοντάς τον χθες (1/5) στους καβγάδες του με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Η αρχή έγινε στην παραλία, όπου ο Μαρτίκας μέσα στον διαπληκτισμό τους, τον συμβούλευσε να προσέχει τι λέει γιατί δεν ξέρει τι θα αντιμετωπίσει έξω όταν φύγει, και να σκεφτεί την κόρη του και τότε ο Τάκης εξοργίστηκε και τον έβρισε απειλώντας τον να μην την πιάνει στο στόμα του.

Αργότερα και κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, ο μισθοφόρος αναφέρθηκε στις τακτικές δωροδοκίας, που ακολουθεί ο συμπαίκτης του, αλλά ο Σπύρος επεσήμανε... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr