Survivor 5: «Έπαιξαν βρώμικο παιχνίδι» - Οι δηλώσεις της Σοφιάννας και της Βρισηίδας για την υποψηφιότητά τους

Το θεωρούν άδικο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Έπαιξαν βρώμικο παιχνίδι» - Οι δηλώσεις της Σοφιάννας και της Βρισηίδας για την υποψηφιότητά τους

Μετά την υποψηφιότητα της Σοφιάννας προς αποχώρηση, αλλά και της Βρισηίδας, οι δύο παίκτριες μίλησαν στην κάμερα του Survivor 5 την Τρίτη 3/5 και εξομολογήθηκαν τι πιστεύουν για αυτή την απόφαση.

Οι δηλώσεις της Σοφιάννας και της Βρισηίδας για την υποψηφιότητά τους προς αποχώρηση από το Survivor 5

Η Σοφιάννα από τη μία πλευρά θεωρεί πως η Στέλλα την ψήφισε άδικα και κυρίως για εκδικητικούς λόγους, ενώ η Βρισηίδα υποστηρίζει πως η "συμμορία βρίσκεται πίσω από την υποψηφιότητά της και είναι κάτι που δεν της αξίζει, καθώς πιστεύει πως είναι πολύ δυνατή παίκτρια.

Στημένες οι ποινές από τον Ατζούν; Η διαφορά που το αποδεικνύει

Το Survivor είναι ένα σόου... συνυφασμένο με το σούσουρο και αυτό ισχύει από τον πρώτο κύκλο, μετά την επιστροφή του ριάλιτι επιβίωσης και την προβολή του στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Στον 5ο κύκλο, όμως, τα πράγματα έχουν ξεφύγει αρκετά.

Από το «ξύλο» μπροστά στην κάμερα και τις στημένες ψηφοφορίες, όπως τις καταγγέλλουν οι ίδιοι οι παίκτες, μέχρι τις τιμωρίες από την παραγωγή, τα πάντα έχουν γίνει πια ύποπτα. Όχι ότι στους προηγούμενους κύκλους δεν υπήρχαν επίσης υποψίες, αλλά στο φετινό όλα έχουν διογκωθεί για διάφορους λόγους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr