Survivor 5 spoiler 4/5: ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΛΑΜΑ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Ε ρε γλέντια...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 4/5: ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΛΑΜΑ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Απόψε το βράδυ, Τετάρτη 4/5 το Survivor 5 έρχεται με το συμβούλιο του νησιού όπου ένας παίκτης της Μπλε ομάδας θα αποχωρήσει μετά από απόφαση του τηλεοπτικού κοινού. Σοφιάνα Αβραμάκη, Βρισηίδα Ανδριώτου και Τάκης Καραγκούνιας έχουν βρεθεί εδώ και λίγες ημέρες στα χέρια των τηλεθεατών που κάθε εβδομάδα κρίνουν την παραμονή των υποψηφίων προς αποχώρηση στο παιχνίδι.

Και οι 3 παίκτες δεν έχουν δείξει και τον καλύτερο χαρακτήρα μέσα στο ριάλιτι και έχουν δεχθεί αρκετό κράξιμο ειδικά από το twitter! Ο κάθε ένας ωστόσο για διαφορετικό λόγο....

Βέβαια, να σημειώσουμε πως ο Τάκης στα τελευταία επεισόδια δικαιώθηκε αναφορικά με όσα έλεγα για την κλίκα της Μπλε ομάδας, όταν στο περασμένο συμβούλιο ανακοινώθηκε η παράβαση που έκαναν Σοϊλέδης και Ταλάντσεβ και έφαγαν μάλιστα και ποινή.

Ποιος όμως αποχωρεί σήμερα 4/5 από το Survivor 5;

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες σας μεταφέρθηκε πρώτοι από χθες 3/5, από το Survivor 5 αποχωρεί η Σοφιάνα Αβραμάκη, το τελευταίο γεγονός με τον Άρη Σοϊλέδη και την παράβαση φαίνεται πως έσωσε τον Τάκη, αλλά και την Βρισηίδα η οποία δεν ανήκει στην κλίκα τους.

Survivor 5 spoiler 4/5 αποχώρηση

Λίγα λόγια για την Σοφιάνα Αβραμάκη

Έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη το 1995, ζει στην Αθήνα και έχει καταγωγή από τις Σέρρες. Στο επάγγελμα είναι φυσικοθεραπεύτρια και ασχολείται με την κολύμβηση από πολύ μικρή ηλικία. Φοίτησε στο Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών και στη συνέχεια σπούδασε Φυσικοθεραπεία στο Α-ΤΕΙ της Θεσσαλονίκης.

Μπήκε στο Survivor γιατί θέλει να δοκιμάσει τις αντοχές και τα όρια της, καθώς επίσης και για να ξεπεράσει τυχόν φοβίες. Είναι πολύ αυθόρμητη και άκρως «εκρηκτική». Ένα πράγμα που αντέχει να αντιμετωπίζει στην καλύβα της παραλίας δεν είναι η πείνα αλλά η… ακαταστασία!

Εάν κέρδιζε το έπαθλο θα βοηθούσε τη μητέρα της να ζήσει σε ένα άνετο σπίτι και να φτιάξει ένα σύγχρονο χώρο αποκατάστασης για φυσικοθεραπεία και εκγύμναση αθλητών.