Survivor 5: «Δεν με νοιάζει τίποτα» - "Κόλαφος" ο Τάκης Καραγκούνιας για την παραμονή του στο παιχνίδι

«Θα είμαι μόνος εντελώς»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Δεν με νοιάζει τίποτα» -

Ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε στην κάμερα του Survivor 5, πριν ξεκινήσει το νέο (4/5) αγώνισμα, και αναφέρθηκε στην πιθανότητα αποχώρησης του από το παιχνίδι (δείτε εδώ αν θα φύγει).

Οι δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια

Ο μισθοφόρος θεωρεί πως είναι αρκετά δυνατός και θέλει και μπορεί να παραμείνει στο παιχνίδι, καθώς, όπως υποστήριξε, του βάζουν πάντα τους πιο δύσκολους παίκτες, αλλά εκείνος τους αντιμετωπίζει ισάξια παρά τους τραυματισμούς του.

Τόνισε, επίσης, πως αν παραμείνει, θα είναι μόνος του και δεν θέλει σχέσεις και επαφές με τους υπόλοιπους παίκτες, παρόλο που μετά τον χθεσινό αγώνα δήλωνε πως θέλει να τα αφήσουν όλα πίσω.

«Δεν τους ένοιαζε που έχασαν το έπαθλο...» - Τα κορίτσια του Άγιου Δομίνικου "έκραξαν" τον Άρη και τον Τάλα

Τα κορίτσια του Άγιου Δομίνικου συγκεντρώθηκαν για να σχολιάσουν όσα συνέβησαν χθές στο έπαθλο επικοινωνίας.

Η συζήτηση της Βρισηίδας και της Ασημίνας για την συμπεριφορά του Σπύρου Μαρτίκα

Στο στόχαστρο βρέθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος κατά την επικοινωνία του με τα κοντινά του πρόσωπα, "έριξε" μία σπόντα στον Τάκη Καραγκούνια, λέγοντας ουσιαστικά πως αυτός του διαταρράσσει την ηρεμία. Η Βρισηίδα και η Ασημίνα το θεώρησαν τραγικό.

Μάλιστα, δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός ότι ο Άρης και ο Τάλα δεν απόλαυσαν το έπαθλο και με μία δόση χιούμορ δήλωσαν πως δεν θα τους έλειψε η επικοινωνία μετά την παραβίαση των κανόνων.