Survivor 5: "Κατακεραύνωσε" χωρίς τέλος τους πρώην συμπαίκτες της η Ευμορφιάδη - «Γίνονται πολλά και...»

Πυρ και μανία η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5:

Το φετινό Survivor 5 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ έχει φέρει για τα καλά τα πάνω κάτω μιας και οι ισορροπίες ανάμεσα στις σχέσεις των παικτών όπου βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο έχουν περάσει από 40 κύματα.

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά Ευμορφιάδη η οποία πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης δεν δίστασε να μιλήσει δημόσια και και "κατακεραυνώσει" τους πρώην συμπαίκτες της καθώς πέταξε κάποια "καρφιά" τα οποία μόνο αναμενόμενα δεν ήταν.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Λοιπόν δεν θα μπορούσα να μη σχολιάσω, για το γίνεται μέσα στο παιχνίδι. Το ποιος τρώει, το ποιος δεν τρώει, το ποιος μιλάει κρυφά με τον έξω κόσμο και το ποιος δεν μιλάει.

Λοιπόν φίλοι μου, πιστέψτε με, ότι είναι πολλοί αυτοί που μιλάνε στον έξω κόσμο. Μπορεί να είναι και ένας και πέντε και δέκα. Και τρώνε και πάρα πολύ, εξαιτίας μου, που ανακάλυψα μία κρυψώνα και μέχρι σήμερα τρώνε κι ευθύνομαι εγώ γι' αυτό. Συν του ότι βρίσκουν και μόνοι τους και τρώνε, το μόνο σίγουρο. Αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ότι γίνονται πολλά! Και δεν τα ξέρετε!».

Τα "καρφιά" της Αθηνάς Ευμορφιάδη για τους παίκτες στο Survivor 5

«Μετάνιωσα που έφυγα ,όχι που πήγα!»

Η Αθηνά Ευμορφιάδη βρέθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα 25/4 στο Ποιος είναι πρωνιάτικα μιλώντας αποκαλυπτικά για τη συμμετοχή της στο Survivor 5 και τα όσα έζησε με τους συμπαίκτες κατά την παραμονή της στην καλύβα του Άγιου Δομίνικου.

Η αθλήτρια εξομολογήθηκε πως μετάνιωσε μόνο που έφυγε από το παιχνίδι επιβίωσης και όχι για τη συμμετοχή της αφού όπως είδαμε όλοι είχε αρχίσει να παίρνει τα πάνω της αγωνιστικά και σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε ένας πολύ δυνατός παίκτης της ομάδας της.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη μιλάει για την αποχώρηση της από το Survivor 5

«Μετάνιωσα που έφυγα από το Survivor,όχι που πήγα. Είχα αρχίσει πραγματικά να συμβιβάζομαι με τον όρο ριάλιτι, είχα ηρεμήσει, δεν ασχολιόμουν με κανέναν. Βέβαια, αν ήμουν με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ δε ξέρω πως θα αντιδρούσα.

Είχα χαλαρώσει, έφερνα τις νίκες μου, άρχισα να τα βλέπω διαφορετικά τα πράγματα. Ήμουν πολύ χάλια ψυχολογικά από την πρώτη μέρα που μπήκα στο παιχνίδι, όταν άρχισα να χαλαρώνω μου άρεσε γιατί έφερνα και τις νίκες μου και έδειχνα επιτέλους αυτό που είμαι. Καταπιεζόμουν πάρα πολύ» ανέφερε μεταξύ άλλων η Αθηνά Ευμορφιάδη.