Survivor 5: «Μαρία σ' αγαπώ» φώναζε ο Άρης - Τραγική ειρωνεία η απάντηση του Εμμανουήλ

Δεν έχει τον θεό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Μαρία σ' αγαπώ» φώναζε ο Άρης - Τραγική ειρωνεία η απάντηση του Εμμανουήλ

Στο σημερινό 8/5 επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε στον αγώνα ασυλίας να κερδίζει η μπλε ομάδα, όπως σας το είχαμε πει εμείς πρώτοι. Και ενώ λοιπό όλοι παίκτες έβαζαν τα δυνατά τους να κερδίσουν, μια από τις αντρικές νίκες ήταν του Άρη και θέλησε να την αφιερώσει ξανά στην Μαρία Αντωνά.

Θέλοντας λοιπόν να δείξει στην κοπέλα του πως παρά τα όσα έχουν ακουστεί εξακολουθεί να την σκέφτεται ζήτησε από τους συμπαίκτες του να φωνάξουν το όνομα της, με τον ίδιο να λέει «Μαρία σ' αγαπώ». Σε αυτή τη δήλωση λοιπόν παρενέβη ο Εμμανουήλ λέγοντας πως και εκείνος την αγαπάει, τι στιγμή που έβαζε εμπόδια στη σχέση τους.

Το σχόλιο του Άρη Σοϊλέδη για την Αντωνά και η απάντηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά λίγο μετά την αποχώρηση της Σοφιάνας από το Survivor 5

Τον τελευταίο καιρό το όνομά της ακούγεται πιο συχνά από άλλους συμμετέχοντες του Survivor, και δεν είναι καν στον Άγιο Δομίνικο! Η Μαρία Αντωνά έχει έρθει στο επικέντρο μέσα από όσα έχουν αποκαλύψει συμπαίκτες του Άρη Σοϊλέδη για την... στενή του σχέση - όπως λένε - με την Σοφιάνα Αβραμάκη.

Η Μαρία ενώ περιμένει τον Άρη να βγει και κάνει τις προετοιμασίες του γάμου μόνη της ακούει καθημερινά διάφορα πρόσωπα να λένε και να ξαναλένε πως ο σύντροφός της και μελλοντικός σύζυγός της έχει έρθει κοντά με μια άλλη κοπέλα. Καθόλου ευχάριστο, πόσο να αντέξει; Ξέσπασε δημόσια πριν λίγες ημέρες (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Μετά το επεισόδιο της Τετάρτης 4/5 που προβλήθηκε η αποχώρηση της Σοφιάνας η Μαρία ανέτρεξε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στο οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους followers της στιγμές της ζωής της, και δημοσίευσε μια φωτογραφία από το τατουάζ με το πρόσωπό της που έχει κάνει ο Άρης στο μπράτσο της.

Η λεζάντα είχε απλά μια καρδούλα, σαν να λέει τα λόγια είναι περιττά...

Όσο για το τι μέλλει γενέσθαι... Αναμένουμε όλοι τις δηλώσεις της Σοφιάνας η οποία θα δώσει πολύ φως σε όλα όσα έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής...