Survivor 5 - spoiler: Βγήκαν όλα στην φόρα - Το περιστατικό που "καίει" την παραγωγή

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - spoiler: Βγήκαν όλα στην φόρα - Το περιστατικό που

Το ότι η παραγωγή του Survivor αποφασίζει με δυο μέτρα και δυο σταθμά, ανάλογα με το πόσο... αγαπητός της είναι ο κάθε παίκτης, το γνωρίζαμε ήδη. Τα τελευταία περιστατικά, όμως, ξεπερνούν κάθε πρόσχημα, με αποτέλεσμα πλέον το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να αποτελεί τον ορισμό του διασυρμού της ελληνικής τηλεόρασης.

Την περσινή σεζόν είχαμε δει ξεκάθαρα ποιοι παίκτες είχαν προωθηθεί, ώστε να φτάσουν μέχρι το τέλος, παρότι φαινόταν ξεκάθαρα ο τοξικός τους χαρακτήρας. Την φετινή συμβαίνει ακριβώς το ίδιο και, όπως φαίνεται, πρέπει οπωσδήποτε ορισμένα άτομα να γίνουν γνωστά και να μείνουν στην επικαιρότητα της showbiz.

Από πρώην ποδοσφαιριστές, μέχρι πανελίστριες, δημιουργώντας συγκεκριμένες ιστορίες, ώστε να τους κρατάμε στον «αφρό», ενώ μεταδίδουν τα χειρότερα μηνύματα και προσφέρουν τα χειρότερα παραδείγματα στους τηλεθεατές, και δη τους νεότερους, μόνο και μόνο για να ασχολείται ο κόσμος μαζί τους.

Στην περίπτωση του Survivor είναι σαφέστατο, ότι ο Άρης Σοϊλέδης έχει τη δική του εύνοια. Ο παίκτης της μπλε ομάδας αντιμετωπίζεται με μια σκανδαλώδη προστασία από την παραγωγή, μη τιμωρούμενος για οτιδήποτε κάνει στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να... γελάει όλος ο Άγιος Δομίνικος για τους δήθεν όρους που υπάρχουν και τις τιμωρίες, που δίνονται επιλεκτικά.

Ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα αφορά τον πολύ λιγότερο εμπορικό Γιάννη Τσολάκη, ο οποίος τιμωρήθηκε επειδή ήπιε λίγο καφέ. Μιλάμε για ένα ατόπημα, που... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr