"Θέλω να πω ένα συγνώμη στον..." - Η πρώτη ανάρτηση του Κατσαούνη μετά την αποβολή του από το Survivor 5

Τι έγραψε στα πρώτα του λόγια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η παραγωγή του Survivor 5 απέβαλε τον Γιώργο Κατσαούνη από το παιχνίδι μετά την επίθεση του στον Τάκη Καραγκούνια. Πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό, στο οποίο μπορεί να έφταιγε και ο μισθοφόρος ο οποίος έβρισε χωρίς να γνωρίζει τι έχει συμβεί, όμως ο Τσακατσούκας ήταν απαράδεκτό να του επιτεθεί.

Ο παίκτης λοιπόν, πραγματοποίησε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν, αλλά και να ζητήσει συγγνώμη.

Η ανάρτηση του Γιώργου Κατσαούνη μετά το Survivor 5

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ και ένα συγνώμη στον κόσμο που με στήριξε από κάθε γωνιά της Ελλάδας φανατικά. Γνωρίζω ότι θέλατε να με δείτε στον τελικό αλλά το έπαθλο για εμένα είστε εσείς…ΛΟΧΑΓΌΣ» έγραψε ο Γιώργος Κατσαούνης.

Survivor 5 Γιώργος Κατσαούνης ανάρτηση

Ποιος είναι ο Γιώργος Κατσαούνης

Έχει γεννηθεί το 1994 και ζει στα Φάρσαλα της Λάρισας. Το επάγγελμα του είναι αγρότης και καλλιεργεί λαχανικά και όσπρια. Κάποια από τα χόμπι του είναι η πυγμαχία και οι αγώνες δρόμου με μηχανές. Είναι αθλητικός, δραστήριος και του αρέσει η επιβίωση σε αντίξοες συνθήκες. Σαν χαρακτήρας είναι πολύ ευγενής, αλλά και παρορμητικός και αντιδραστικός. Είναι ένα λαϊκό παιδί από την επαρχία με μεγάλη καρδιά.

Ένας από τους ανθρώπους που θα του έλειπαν όσο θα θα βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο είναι η… γιαγιά του! Κατά τα άλλα δηλώνει single και… ωραίος! Αν κέρδιζε το χρηματικό έπαθλο θα το επενδούσε στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί.

«Οι Διάσημοι είναι σελέμπριτις, ζωάρα, χλίδα.. τους ανοίγουν τις πόρτες όπου και αν πάνε. Για μένα μόνο μία πόρτα ανοίγει, η πόρτα για το μαντρί. Ένα θα τους πω: Βυσσ’νί θύελλα, σούζα το αλογάκι. Τραντάζονται» αυτά είπε ο Γιώργος Κατσαούνης στο τρέιλερ του Survivor λίγο πριν ξεκινήσει.