Survivor 5 trailer 16/5: Απίστευτη χαρά για τους παίκτες! Λιανός και Ατζούν ανακοινώνουν πως...

Οι ομάδες απόψε θα είναι λίγο... διαφορετικές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 16/5: Απίστευτη χαρά για τους παίκτες! Λιανός και Ατζούν ανακοινώνουν πως...

Ακόμα ένα συγκλονιστικό Survivor 5 θα παρακολουθήσουμε σήμερα Δευτέρα 16/5 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μετά το έπαθλο φαγητού που κέρδισαν οι παίκτες της νέας Μπλε ομάδας, θα δούμε ένα γεμάτο ένταση αγώνισμα που θα παίξουν οι ομάδες μαζί και με... άλλους παίκτες.

Συγκεκριμένα, όπως θα αποκαλύψουν, Μαρτίκας, Σοϊλέδης και Ασημίνα, θα παίξουν εναντίων των All Star παικτών της Τουρκίας, δηλαδή των καλύτερών παικτών που έχουν περάσει ποτέ από το Τούρκικο Survivor.

«Φεύγουμε για ένα θεαματικό, συγκλονιστικό αγώνα και θα παίξουμε με τους All Star της Τουρκίας, οι καλύτεροι παίκτες όλων των εποχών της Τουρκίας στο Survivor», αναφέρει στην κάμερα ο Σπύρος Μαρτίκας. Ωστόσο, να σημειωθεί πως πως οι Μπλε θα γίνουν ομάδα με τους Μπλε της Τουρκίας και οι Κόκκινοι με τους Κόκκινους της Τουρκίας.

Όλοι οι παίκτες λοιπόν, θα σταθούν μπροστά από τον Γιώργο Λιανό και τον Ατζούν Ιλιτζαλί οι οποίοι θα τους ανακοινώσουν ποιο θα είναι το μεγάλο έπαθλο της ημέρας.

Η νικήτρια ομάδα, θα μεταφερθεί σε μια βίλλα στην οποία θα γίνει ένα θεματικό πάρτι. Γνωρίζουμε πως όποτε μπαίνει ο Ατζούν στο παιχνίδι τα έπαθλα είναι μεγάλα!

Όσον αφορά τώρα το αγώνισμα, θα είναι όπως πάντα πολύ δύσκολο και οι εντάσεις πολλές! Λέτε λόγω της χαράς και των νεύρων να χαλάσουν φιλίες και... έρωτες; Αφού Μαρτίκας και Ανδριώτου που έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά, πλέον είναι σε αντίπαλες ομάδες.

Το 16/5 trailer του Survivor 5