Survivor 5: Το "καυτό" πλάνο της Ασημίνας στο χθεσινό 15/5 επεισόδιο "τρέλανε" τους τηλεθεατές

Το μασάζ της Βρισηίδας...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Το

Στο χθεσινοβραδινό (15/5) επεισόδιο του Survivor 5 παρακολουθήσαμε ένα πολύ "καυτό" πλάνο της Ασημίνας Χατζηανδρέου, λίγο πριν οι παίκτες πάνε στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού και οι ομάδες αλλάξουν και πάλι μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου.

Συγκεκριμένα, πριν πέσει "κεραυνός" και στις δυο παραλίες, οι παίκτες της Μπλε και της Κόκκινης ομάδας χαλάρωναν κάτω από τον ζεστό ήλιο, κολυμπώντας στη θάλασσα και ξαπλώνοντας στην καλύβα.

Μάλιστα, η Βρισηίδα Ανδριώτου αποφάσισε να κάνει μασάζ στην Ασημίνα Χατζηανδρέου! Η παίκτρια λοιπόν ξάπλωσε χωρίς την μπλούζα της και για λίγα λεπτά χαλάρωσε...

Το πλάνο της Ασημίνας στο Survivor 5

Survivor 5 Ασημίνα καυτό πλάνο

Survivor 5 Ασημίνα Χατζηανδρέου

Οριστικό τέλος για την Ασημίνα; Τι θα ανακοινώσει σύντομα στην παραγωγή

Το Survivor είναι ένα παιχνίδι, που μπορεί να λυγίσει μέχρι και τους πιο σκληρούς, καθώς όταν μιλάμε για την επιβίωση ενός ατόμου, τα δεδομένα μπορεί να εξελιχθούν διαφορετικά από μέρα σε μέρα, με τη μία να σε βρίσκει στο παιχνίδι και την άλλη... να σε πετά εκτός αυτού.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, φυσικά, είναι από τις πολύ δυνατές παίκτριες αυτού του ριάλιτι, αντέχοντας τα πάντα σε αυτό τον κύκλο. Από την πείνα και τις κακουχίες, έως και το σοβαρό της τελευταίο τραυματισμό, η παίκτρια της κόκκινης ομάδας έχει φανεί... ψυχάρα και, όπως είχαμε πει, αγωνιστικά δε θα έχει ποτέ πρόβλημα να αγωνίζεται και να δίνει τον καλύτερο εαυτό της.

Δεν είναι και λίγες, όμως, οι στιγμές όπου η ίδια λυγίζει συναισθηματικά και δεν το κρύβει μπροστά στην κάμερα. Το έκανε και στα προηγούμενα επεισόδια, αφήνοντας μάλιστα ανοικτό μέχρι και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, καθώς δεν είναι και λίγα όσα έχει περάσει τους τελευταίους τέσσερις μήνες σε αυτό.

Η ποδοσφαιρίστρια, μάλιστα, μετά το έπαθλο επικοινωνίας ζήτησε ακόμη και να μιλήσει με τον Χρήστο Δάντη... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr