Survivor 5: «Μετά από 140 μέρες στο παιχνίδι, νομίζω ότι...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Απόστολου Ρουβά μετά την αποχώρησή του

«Ήταν δίκαιο που με ψήφισε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Μετά από 140 μέρες στο παιχνίδι, νομίζω ότι...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Απόστολου Ρουβά μετά την αποχώρησή του

Ο Απόστολος Ρουβάς, μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love it, τη Δευτέρας 16/5, για την εμπειρία του στο παιχνίδι επιβίωσης, αλλά και για τον χαρακτήρα που έδειξε σε όλη τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο.

Ο διάσημος μάγειρας αισθάνεται πολύ περήφανος που κατάφερε να παραμείνει για τόσο μεγάλο διάστημα στο νησί και δήλωσε πως κατάφερε να ξεπεράσει τις δυνατότητές του. Όσον αφορά τις ψηφοφορίες και όσα λέγονται για "συμμορίες" και στημένες ψηφοφορίες, ο ίδιος υποστηρίζει πως αυτά δεν ισχύουν και νιώθει καλά με τον εαυτό του για την αλήθεια του, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, φάνηκε και στις κάμερες και το Twitter τον επιβεβαιώνει.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Ρουβά για το Survivor 5

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Μετά από 140 μέρες στο παιχνίδι νομίζω ότι έχω ζήσει πάρα πολύ την εμπειρία του Survivor και έχω ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες μου και νιώθω αρκετά χαρούμενος που έζησα όλη αυτή την εμπειρία», είπε αρχικά ο Απόστολος Ρουβάς.

Και συνέχισε: «Θεωρώ ότι ήταν δίκαιο που με ψήφισε η Ναυσικά. Το γεγονός ότι είχε δημιουργηθεί ένα παρεάκι στην ομάδα μου δεν σημαίνει ότι ήμασταν κλίκα και στήναμε ψηφοφορίες. Στο παιχνίδι ήμουν ο εαυτός μου και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος αυτό το πράγμα το έχει δει και ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ό,τι θέλει. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου και ξέρω ότι όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, δεν ντρέπομαι».

Θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό φουσκωμένο - Με τόσα χρήματα επιστρέφει ο Ρουβάς

Ο Απόστολος Ρουβάς με την αποχώρησή του έκανε τους περισσότερους παίκτες να μείνουν με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν περίμεναν με τίποτα να ακούσουν το όνομα του. Ήταν από τους πιο αγαπητούς του τηλεοπτικού κοινού και το γεγονός πως ήταν αδερφός του Σάκη Ρουβά του έδινε σίγουρα μεγάλο avantage.

Οι τηλεθεατές ωστόσο "μίλησαν", αφού έλαβε τις λιγότερες ψήφους. Βέβαια, δεν δυσαρεστήθηκε ιδιαίτερα, καθώς πίσω στην Ελλάδα τον περιμένει η οικογένεια του, αλλά και η σύντροφος του με την οποία μένουν μαζί στην Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, η αγαπημένη του θέλησε να κάνει και μια πολύ όμορφη ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί στο twitter για τον Απόστολο μετά την αποχώρηση του από το παιχνίδι.

Ο Ρουβάς λοιπόν, βρίσκεται στο ξενοδοχείο και σε λίγες ώρες αν όχι ημέρες, πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα και σίγουρα θα γίνει χαμός στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο Απόστολος Ρουβάς έπαιρνε εβδομαδιαίως 3.500 ευρώ και στον Άγιο Δομίνικο έμεινε για περίπου 20 εβδομάδες. Στον τραπεζικό του λογαριασμό λοιπόν θα δει περίπου 70.000 ευρώ.

Survivor 5 Με τόσα χρήματα επιστρέφει ο Ρουβάς