Survivor 5: «Δέχεται επίθεση, και του προσάπτουν...» - "Καταπέλτης" ο Απόστολος με όσα ακούγονται για τον Άρη

Μίλησε για την εμπειρία του από το ριάλιτι επιβίωσης

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Δέχεται επίθεση, και του προσάπτουν...» -

Ο Απόστολος Ρουβάς, ο σεφ που όλοι αγάπησαν περισσότερο μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor και υπήρχαν αντιδράσεις με την αποχώρησή του, έκανε δηλώσεις που προβλήθηκαν τη Δευτέρα 16/5 στο Love it και μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι, αλλά και τα όσα ακούγονται για τον φίλο του Άρη Σοϊλέδη αλλά και για το σκηνικό με την παραβίαση των κανόνων.

Όσα ανέφερε ο Απόστολος Ρουβάς για τον Σοϊλέδη

«Πιστεύω ότι αρκετοί από τους παίκτες αν είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τηλέφωνα, θα το έκαναν. Πιστεύω πως τα παιδιά μετάνιωσαν βέβαια. Ο Άρης δεχόταν πάρα πολλές επιθέσεις από τους συμπαίκτες του. Γενικότερα, του προσάπτουν πράγματα που δεν ισχύουν. Κάποιες φορές μπορεί να ήταν υπερβολικός, αλλά εντάξει. Ο Τάκης ήταν αυτός που έψαχνε συνεχώς ευκαιρία να στήσει στον τοίχο τον Άρη», δήλωσε κλείνοντας.

'Καταπέλτης' ο Απόστολος με όσα ακούγονται για τον Άρη

«Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη δεν...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Απόστολου Ρουβά μετά από την αποχώρησή του

Μετά από σχεδόν 4 μήνες ο Απόστολος Ρουβάς θα επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα ύστερα από την αποχώρησή του από το Survivor 5. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή «Love It», η οποία θα προβληθεί την Δευτέρα 16/5.

Μάλιστα, το απόγευμα της Παρασκευής 13/5 κυκλοφόρησε το trailer της συνέντευξης του, όπου προβλήθηκαν κάποιες από τις δηλώσεις που θα κάνει στην εκπομπή του ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων φαίνεται να λέει χαρακτηριστικά: «Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη δεν ντρέπομαι.

θεωρώ ότι ο Τάκης έψαχνε απεγνωσμένα μια ευκαιρία για να μπορέσει να στήσει στον τοίχο τον Άρη, έχει πει πολλές φορές ψέματα. Ο Μαρτίκας είναι ένας άνθρωπος, όπου του αρέσει λίγο να προκαλεί…».

Δηλώσεις Απόστολου Ρουβά για το Survivor 5