Survivor 5: Φουντώνει ο έρωτας ανάμεσα σε Μαρτίκα και Βρισηίδα - Τα «καυτά» πλάνα από την αγκαλιά τους

Δεν ξεκολλάει ο ένας από τον άλλον

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Φουντώνει ο έρωτας ανάμεσα σε Μαρτίκα και Βρισηίδα - Τα «καυτά» πλάνα από την αγκαλιά τους

Tο σημερινό επεισόδιο του Survivor 16/5 ξεκίνησε με μία αγκαλιά ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα, που πλέον δεν κρύβουν τη σχέση τους και τον έρωτά τους, καθώς ο ένας απολαμβάνει την παρέα του άλλου, ακόμα και όταν οι συμπαίκτες τους, τους σχολιάζουν -δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει στο αποψινό επεισόδιο.

Μεγαλώνει ο έρωτας ανάμεσα σε Μαρτίκα και Βρισηίδα

Μην ξεχνάμε μάλιστα το πόσο όμορφα μιλά ο ένας για τον άλλον και μάλιστα πως εξήγησε στο τηλεοπτικό κοινο η Βρισηίδα την αλλαγή συμπεριφοράς του Σπύρου Μαρτίκα.

«Ο Σπύρος εχτές για πρώτη, μη σου πω δεύτερη, φορά και στον αγώνα και στο συμβούλιο έχασε τα λόγια του, δεν μπορούσε να μιλήσει. Έχω καταλάβει ότι ο Σπύρος έχει μία τρομερή συμπάθεια προς εμένα. Είναι κάτι όμορφο αυτό που έχουμε, αλλά δεν είναι κάτι ερωτικό.

Είναι κάτι όμορφο, που νιώθω ασφάλεια για πρώτη φορά στο παιχνίδι και που ένας άντρας με προστατεύει, με προσέχει. Είναι κάτι ωραίο. Όλες οι γυναίκες θέλουμε κάτι τέτοιο».

Survivor Μαρτίκας Βρισηιδα

Σούσουρο με το Survivor 5 μετά την αλλαγή των ομάδων

Μπορεί τις καθημερινές το Survivor 5 να βρίσκεται σταθερά πίσω από τον Σασμό, ωστόσο την Κυριακή (15/5) κατάφερε να περάσει με διαφορά στην πρώτη θέση της prime time ζώνης.

Θυμίζουμε μάλιστα πως το ριάλιτι επιβίωσης αναγκάστηκε να μείνει εκτός αέρα ΣΚΑΪ το Σάββατο (14/5) λόγω του τελικού της Eurovision.

Το βράδυ της Κυριακής λοιπόν.. διαβάστε αναλυτικά στο TV24