Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5: Μαρτίκας και Βρισηίδα μιλούν για γάμο - Η απρόσμενη αποκάλυψη του Εμμανουήλ

«Όλη παραλία γελάει με τα χάλια τους, όλη η παραλία τους κοροϊδεύει»

Survivor 5: Μαρτίκας και Βρισηίδα μιλούν για γάμο - Η απρόσμενη αποκάλυψη του Εμμανουήλ
Survivor 16.05.2022 21:43
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μετά τα "καρφιά" του για τον Τάκη Καραγκούνια, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αναφέρθηκε στο ζεύγος Μαρτίκα - Ανδριώτου, με τον ίδιο μάλιστα να προχωρά σε... πικάντικες αποκαλύψεις.

Ο ίδιος λοιπόν είπε χαρακτηριστικά πως οι δυο τους έχουν ήδη αρχίσει να μιλάνε στην παραλία για γάμο ενώ όλοι οι παίκτες γελάνε μαζί τους με αυτά που βλέπουν και ακούν.

Για γάμο μιλάνε Μαρτίκας και Βρισηίδα

«Σήμερα η ψυχαγωγική μου εκπομπή θα έχει να κάνει με γάμο. Θα σας τα πω αφού βγάλω αυτό το μαύρο πέπλο. Ο γάμος του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας εδώ στον Άγιο Δομίνικο είναι γεγονός. Έχουν αρχίσει να μιλάνε για γάμο. Τώρα η Βρισηίδα να είναι ερωτευμένη με τον Μαρτίκα, κάνω τον σταυρό μου, ο Μαρτίκας μπορεί.

Όλη παραλία γελάει με τα χάλια τους, όλη η παραλία τους κοροϊδεύει και τους περιμένει στη γωνία. Παρόλα αυτά αυτοί οι ίδιοι έχουν έρθει επικίνδυνα κοντά, πουλάνε ένα ειδύλλιο. Είναι όλο λάθος, όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο σύντροφος της Βρισηίδας πριν τον Σπύρο Μαρτίκα

Το νέο ειδύλλιο στο Survivor 5 απασχολεί πολύ τον τελευταίο καιρό! Η Βρισηίδα Ανδριώτου φαίνεται πως έχει βρει ένα μεγάλο στήριγμα στον Άγιο Δομίνικο, στο πλευρό του Σπύρου Μαρτίκα και τα γλυκόλογα πλέον δίνουν και παίρνουν μπροστά στις κάμερες (δείτε εδώ τις τελευταίες δηλώσεις).

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks είχε απασχολήσει στο παρελθόν ξανά με την προσωπική της ζωή αφού το 2018 διατηρούσε σχέση με... πρώην σύντροφο της Λάουρας Νάργες, τον Δημήτρη Δαλάκο.

Βέβαια, μετά από αυτό τον χωρισμό πέρασε από την ζωή της και ο Γιώργος Τσιτακλής με τον οποίο και χώρισε στη συνέχεια για λόγους που ποτέ δεν έγιναν γνωστοί.

Βρισηίδας

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: «Η Βρισηίδα εμένα μου....» - Η αποκάλυψη της αδερφής του Μαρτίκα για το φλερτ με την Ανδριώτου

Survivor 5: Αναγκάστηκαν να διακόψουν το γύρισμα - Χαμός ανάμεσα σε Τάκη και Μαρτίκα

Share