Survivor 5: Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στην τρυφερή αφιέρωση του Άρη Σοϊλέδη

Κατά την διάρκεια του αποψινού 16/5 επεισοδίου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στην τρυφερή αφιέρωση του Άρη Σοϊλέδη

Την αγάπη του για την Μαρία Αντωνά την έχει δείξει πολλές φορές κατά την διάρκεια του Survivor 5 ο Άρης Σοϊλέδης, το ίδιο όμως θέλησε να κάνει και κατά την διάρκεια του σημερινού 16/5 επεισοδίου του Survivor 5.

Το ζευγάρι είναι χρόνια μαζί και μάλιστα μετά την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα σκοπεύουν να παντρευτούν (δείτε εδώ τις πρόβες νυφικού που έκανε η δημοσιογράφος). Μπορεί λοιπόν εδώ και αρκετό καιρό να μην έχουν απολύτως καμία επικοινωνία, ωστόσο ο Άρης βρίσκει τρόπους να της στέλνει τα δικά του μηνύματα.

Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στην τρυφερή αφιέρωση του Άρη Σοϊλέδη

Έτσι λοιπόν στο σημερινό παιχνίδι ερωτήσεων, ο Άρης Σοϊλέδης, έγραψε στην άκρη του χαρτιού ένα μήνυμα για την Μαρία Αντωνά το οποίο έδειξε στην κάμερα.

Φυσικά, η ίδια, που δεν χάνει εννοείται κανένα επεισόδιο, το ίδιο και αμέσως απαθανάτησε το στιγμιότυπο και το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό της instagram γράφοντας χαρακτηριστικά «miss you too my angel».

Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στην τρυφερή αφιέρωση του Άρη Σοϊλέδη

Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Αντωνά για τον Σοϊλέδη

Ησυχία δεν μπορεί να βρει η Μαρία Αντωνά μετά τα σχόλια του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ πως ο Αρης Σοϊλέδης έχει ξεκινήσει ειδύλλιο με την Σοφιάνα Αβραμάκη. Μπορεί λοιπόν η παίκτρια να αποχώρησε και στις δηλώσεις της να αποκάλυψε πως ποτέ δεν υπήρξε κάτι ανάμεσα τους, τα άσχημα σχόλια συνεχίζουν στα social media αλλά και σε προσωπικά μηνύματα προς την δημοσιογράφο.

Η ίδια παρά τα όσα έχουν ειπωθεί εμπιστεύεται τον σύντροφο της και μέλλοντα σύζυγό της καθώς θα παντρευτούν σύντομα, και τον υπερασπίζεται συνεχώς και παντού.

Πριν μερικές ώρες έλαβε ένα μήνυμα στο προφίλ της στο Instagram στο οποίο ένας άνδρας έκραζε τον Άρη Σοϊλέδη. Η Μαρία Αντωνά λοιπόν, δημοσίευσε το μήνυμα του και τον "σταύρωσε".

«Απορώ πόσο άντρες νιώθετε ορισμένοι, που μπαίνετε στη διαδικασία να μου στέλνετε μηνύματα και να χλευάζετε τον σύντροφό μου λες και τον ξέρετε από χθες και να έχετε άποψη», έγραψε αρχικά και συνέχισε «Αλήθεια φίλε μου, εσύ έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσο τρίβλακας μπορεί να είσαι; Εσύ και άλλοι τόσοι αλήθεια τώρα, πόσο μίσος κουβαλάτε που μπαίνετε στη διαδικασία να μου σχολιάσετε σε DM, να βρίσετε και να βγάλετε τη χολή σας, την προσωπική σας δυστυχία επάνω μου; Νιώθετε καλύτερα έτσι; Στην τελική, αν δεν έχετε μάθει τι θα πει σέβομαι τους άλλους, σεβαστείτε λίγο τον εαυτό σας και διοχετεύστε αλλού την ενέργειά σας, σε πράγματα όμορφα και καλά. Μπας και φτιάξει λίγο το μέσα σας».

Αντωνά Σοϊλέδης  γάμος

Αντωνά Σοϊλέδης κέρατο

ξέσπασμα από την Αντωνά για τον Σοϊλέδη