Survivor 5: «Ο Τάκης είναι... ηλικιωμένος» - Ο Ατζούν Ιλιτζαλί παρουσιάζει τους Έλληνες παίκτες

Δεν έλειψε το χιούμορ από αυτή την παρουσίαση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Ο Τάκης είναι... ηλικιωμένος» - Ο Ατζούν Ιλιτζαλί παρουσιάζει τους Έλληνες παίκτες

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor 16/5 είναι πολύ ξεχωριστό, καθώς μπλε και κόκκινοι γίνονται ομάδα με τους αντίστοιχους Τούρκους και αγωνίζονται για ένα τεράστιο έπαθλο που παρουσιάζει ο ίδιος Acun Ilicali. Μάλιστα ήδη πριν ξεκινήσει το αγώνισμα είχαν αρχίσει οι ζήλιες μεταξύ των παικτών.

Στον αποψινό στίβο μάχης όμως έγινε κάτι διαφορετικό, ο Τούρκος παραγωγός παρουσίασε τους Έλληνες παίκτες, ενώ ο Γιώργος Λιανός του Τούρκος, ενώ φυσικά δεν έλειψαν και τα αστεία και από τις δύο πλευρές.

Τα σχόλια του Acun για τους Έλληνες παίκτες

«Οι Έλληνες έχουν έναν τρομερό ανταγωνισμό. Έχουν πενταπλάσιες εντάσεις απ’ ότι έχετε εσείς. Είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο Άρης, τον ξέρετε; Ο ποδοσφαιριστής έφερε τα πάνω κάτω. Ο Άρης μαζί με τον Ρωσο- Έλληνα φίλο του παραβιάσανε τον κανόνα της επικοινωνίας και τους επιβλήθηκε μια σοβαρή ποινή. Υπάρχει και ένας άλλος παίκτης που συνέχεια τσακώνονται με τον Άρη, ο Τάκης. Είναι ηλικιωμένος.

Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ένταση που υπάρχει. Μια μέρα πήγα στο συμβούλιο του νησιού, εκεί ο Τάκης βγήκε έξω και αυτό ήταν το πιο αστείο. Και ξεκίνησε να λέει για τους άλλους ότι παραβιάζουνε τους κανόνες. Ήταν σαν να είχε τρελαθεί. Συνέχιζε να λέει για τους άλλους παίκτες» είπε μεταξύ άλλων ο Acun.

Μαρτίκας και Βρισηίδα μιλούν για γάμο

Μετά τα "καρφιά" του για τον Τάκη Καραγκούνια, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αναφέρθηκε στο ζεύγος Μαρτίκα - Ανδριώτου, με τον ίδιο μάλιστα να προχωρά σε... πικάντικες αποκαλύψεις.

Ο ίδιος λοιπόν είπε χαρακτηριστικά πως οι δυο τους έχουν ήδη αρχίσει να μιλάνε στην παραλία για γάμο ενώ όλοι οι παίκτες γελάνε μαζί τους με αυτά που βλέπουν και ακούν.

«Σήμερα η ψυχαγωγική μου εκπομπή θα έχει να κάνει με γάμο. Θα σας τα πω αφού βγάλω αυτό το μαύρο πέπλο. Ο γάμος του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας εδώ στον Άγιο Δομίνικο είναι γεγονός. Έχουν αρχίσει να μιλάνε για γάμο. Τώρα η Βρισηίδα να είναι ερωτευμένη με τον Μαρτίκα, κάνω τον σταυρό μου, ο Μαρτίκας μπορεί.

Όλη παραλία γελάει με τα χάλια τους, όλη η παραλία τους κοροϊδεύει και τους περιμένει στη γωνία. Παρόλα αυτά αυτοί οι ίδιοι έχουν έρθει επικίνδυνα κοντά, πουλάνε ένα ειδύλλιο. Είναι όλο λάθος, όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.