Εκτός ΣΚΑΙ το Survivor 5 το Σάββατο 21/5 - Τι έχει συμβεί

Τι αλλαγές θα δούμε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός ΣΚΑΙ το Survivor 5 το Σάββατο 21/5 - Τι έχει συμβεί

Μεγάλες αλλαγές βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στο Survivor 5, λόγω του τελικού της Eurovision 2022 (δείτε τον νικητή). Το επεισόδιο του Σαββάτου 14/5 δεν προβλήθηκε, με αποτέλεσμα να έχουμε έκτακτο επεισόδιο αυτή την Πέμπτη 19/5. Πότε όμως θα δούμε την ασυλία;

Χθες 16/5 παρακολουθήσαμε αγώνισμα επάθλου μαζί με τους All Star παίκτες της Τουρκίας και σήμερα 17/5 θα δούμε την πρώτη ασυλία. Αύριο Τετάρτη 18/5 την δεύτερη, ενώ την Πέμπτη 19/5 το έπαθλο επικοινωνίας μαζί και με την αποχώρηση.

Γιατί δεν θα προβληθεί το Σάββατο 21/5 το Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το Σάββατο 21/5 το επεισόδιο δεν θα προβληθεί λόγω του τελικού κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό εναντίον του ΠΑΟΚ.

Αυτό σημαίνει ότι η νέα Survivor εβδομάδα θα ξεκινήσει από την Κυριακή 22/5!

Εκτός ΣΚΑΙ το Survivor 5 το Σάββατο 21/5

Οργισμένος ο Ατζούν - Στο στόχαστρο δύο παίκτες

Το Survivor 5 έχει ξεφύγει ακόμη και ως προς τη σωματική επαφή μεταξύ των παικτών, κάτι που αποτελεί σαφέστατη ευθύνη της παραγωγής και του ΣΚΑΪ, οι οποίοι αφού πρώτα έχουν μεταφερθεί αυτές οι εικόνες, ψάχνουν τρόπο να... τα μαζέψουν, κάτι διόλου εύκολο.

Όταν με τον τρόπο σου, άλλωστε, δημιουργείς ένα «τέρας» και το τρέφεις καθημερινά με μεγάλες ποσότητες από... τρασίλα, είναι λογικό το ίδιο να σε «καταπιεί» στο τέλος. Κάτι τέτοιο έγινε και στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, αναγκάζοντας ακόμη και τον Ατζούν Ιλιτζαλί να παρέμβει προσωπικά, μήπως ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο Τούρκος παραγωγός είναι προβληματισμένος, καθώς μπορεί να επιθυμεί έντονα το στοιχείο του ριάλιτι, αλλά βλέπει πως η φετινή τοξική κατάσταση υπερβαίνει τα όρια και δε γνωρίζει με ποιον ακριβώς τρόπο μπορεί να την αντιμετωπίσει, από τη στιγμή μάλιστα που αυτή συνεχίζει να υφίσταται παρά την αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη.

Όπως σας αναφέραμε ήδη, η διαμάχη ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Τάκη Καραγκούνια καλά κρατεί, με τους δύο μάλιστα να έρχονται στα χέρια στη διάρκεια του πρώτου επάθλου με τις νέες ομάδες. Οι δυο τους, άλλωστε, είναι σε αντίθετα «στρατόπεδα» και μπορούν πολύ πιο εύκολα να εκφράσουν τη μεταξύ τους αντιπαλότητα στο στίβο μάχης.

Μόνο, που ξέφυγαν για ακόμη μια φορά. Η παραγωγή και ο Ατζούν προσωπικά αναζητούν τρόπο να.... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr