Survivor 5 spoiler 17/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 17/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Μπορεί η τηλεθέαση του Survivor 5 χθες 17/5 να έπεσε πολύ, ωστόσο, ο Ατζούν έχει πολλούς ακόμη άσσους στο μανίκι του. Η πτώση αυτή μπορεί να ήταν ξαφνική αλλά σίγουρα όχι μόνιμη, ειδικά μετά την αλλαγή των ομάδων. Ήδη οι τσακωμοί έχουν ξεκινήσει.

Το να χωρίσει Σπύρο Μαρτίκα και Βρισηίδα Ανδριώτου με το ξεκίνημα της... σχέσης τους ήταν πολύ έξυπνο, καθώς από το σημερινό επεισόδιο (17/5) οι καβγάδες ξεκινάνε κυρίως στην Κόκκινη ομάδα. Αυτό που ψιθύρισε ο φαρμακοποιός στην αγαπημένη του, η Μαίη το άκουσε με αποτέλεσμα να έρθουν τα πάνω κάτω και ο παίκτης να βρεθεί ξανά στο στόχαστρο.

Σημαντικό ρόλο στην τηλεθέαση παίζει και η αλλαγή στο πρόγραμμα... Συγκεκριμένα, το Σάββατο 21/5 δεν θα προβληθεί το επεισόδιο για να μην βρεθεί απέναντι σε ένα δυνατό "χαρτί". Με λίγα λόγια ο Ατζούν δεν θα αφήσει το Survivor 5 θα πιάσει πάτο, καθώς θέλει οπωσδήποτε από τη νέα σεζόν να βγει στον αέρα το Survivor All Star.

Πάμε όμως στα δικά μας και συγκεκριμένα, στο σημερινό επεισόδιο όπου θα παρακολουθήσουμε το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία της εβδομάδας.

Το παιχνίδι θα παιχτεί στη θάλασσα και θα είναι πολύ δυνατό, με φωνές, εντάσεις, πανηγυρισμούς και ήττες. Όσον αφορά το συμβούλιο του νησιού, η ψηφοφορία θα είναι "θρίλερ", καθώς όλοι οι παίκτες είναι φαβορί για τον τελικό...

Αυτή η ομάδα κερδίσει την πρώτη ασυλία του Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας είναι η Μπλε, άρα η Κόκκινη θα αναγκαστεί να ψηφίσει έναν συμπαίκτη της και να παίξει και για την ατομική ασυλία.