Survivor 5: Αποχωρεί ο Στάθης Σχίζας; Η παρεξήγηση με τον Ατζούν

Τι συνέβη, το έδειξαν οι κάμερες αλλά δεν το πήρε χαμπάρι κανείς;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Αποχωρεί ο Στάθης Σχίζας; Η παρεξήγηση με τον Ατζούν

Το Survivor 5 στην παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί ανήκει και ό,τι επιθυμεί αυτός θα κάνει. Κι ας μας προσφέρει μόνο ριάλιτι και σε καμία περίπτωση συνθήκες πραγματικής επιβίωσης, αφού μέρα με τη μέρα μαθαίνουμε τις παρανομίες, που κάνουν οι παίκτες με τις ευλογίες της παραγωγής.

Άλλοι παίκτες κλέβουν φαγητό, άλλοι πίνουν καφέ και άλλοι μπορεί ακόμη και να βλέπουν στο κινητό τις δηλώσεις των συμπαικτών τους στην κάμερα, ή ακόμη να επικοινωνούν με την Ελλάδα. Ο μόνος που την πλήρωσε, τελικά, ήταν ο Γιώργος Κατσαούνης για τη βίαιη συμπεριφορά του, εκδιωχθείς από το παιχνίδι, αν και είχε υπάρξει και προηγουμένως παρόμοιο περιστατικό, στο οποίο η παραγωγή έκλεισε τα μάτια της.

Το χειρότερο είναι, ότι οι παίκτες που κατηγορούν τους συμπαίκτες τους για αυτές τις παρανομίες βρίσκονται στο στόχαστρο. Και αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχουμε... τρία στα τρία ως προς τους υποψήφιους προς αποχώρηση, αποτελούμενους από παίκτες, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ακόμη κι αν γίνονται ακραία προκλητικοί, ξεσκεπάζουν το πόσο κανονισμένα είναι τα πάντα από την πλευρά του Ατζούν και του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr