Survivor 5: "Κόλαφος" ο Εμμανουήλ κατά του Καραγκούνια - «Θα φτιάξει την καλύβα του Καραγκιόζη»

«Όταν το δει ο ελληνικός λαός θα γελάμε μέχρι δακρύων»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5:

Το Survivor 5 είναι ξεκάθαρα το παιχνίδι των ανατροπών μιας και όπως είδαμε πριν από λίγα λεπτά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, ο Τάκης Καραγκούνιας είναι αποφασισμένος να φτιάξει τη δική του καλύβα και να μαζέψει τα μπογαλάκια του για άλλη παραλία.

Από την άλλη, η κίνησή του σχολιάστηκε έντονα από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ο οποίος δεν διστάζει να λέει φανερά την άποψή του. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε χαρακτηριστικά πως:

«Ύστερα από έναν μήνα αποφάσισε να το κάνει. Σήμερα μέρα μεσημέρι που είναι η μόνη μέρα που ξεκουραζόμαστε αποφάσισε να φτιάξει την καλύβα του Καραγκιόζη και το εννοώ γιατί όταν το δει ο ελληνικός λαός θα γελάμε μέχρι δακρύων».

Τα "καρφιά" του Εμμανουήλ για τον Καραγκούνια στο Survivor 5

Η ημερομηνία του τελικού - Τότε θα αναδειχθεί ο νικητής των 100 χιλιάδων ευρώ

Το Survivor 5 που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, με τους Διάσημους και τους Μαχητές να δίνουν από τότε τη μάχη της επιβίωσης, θα κρατήσει για καιρό ακόμη συντροφιά στους τηλεθεατές και εμείς έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες για την ημερομηνία κατά την οποία θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός.

Το ριάλιτι επιβίωσης έχει μπει πια στην τελική ευθεία και η αλήθεια είναι πως όλοι οι παίκτες έχουν θέσει προς το παρόν ως στόχο, το να παραμείνουν στο παιχνίδι μέχρι αυτό να γίνει ατομικό, ενώ λίγο μετά τον τελικό, μια παίκτρια θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας (δείτε εδώ ποια).

Κι αυτό γιατί ο μεγάλος τελικός και η ανάδειξη του νικητή θα πραγματοποιηθεί... διαβάστε στο TV24.