Survivor 5 Highlights (18/5): Τα «καρφιά» του Εμμανουήλ για Τάκη, οι νέες φιλίες του και η κόντρα Μαρτικα - Στέλλα

Χαμός και στο χθεσινό επεισόδιο

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5 Highlights (18/5): Τα «καρφιά» του Εμμανουήλ για Τάκη, οι νέες φιλίες του και η κόντρα Μαρτικα - Στέλλα

Ακόμα ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης (18/5) στο Survivor 5 μιας και μετά το σούσουρο που δημιουργήθηκε με το νέο κανόνα, έχουν έρθει τα πάνω κάτω για τους παίκτες στο παιχνίδι επιβίωσης με τους τσακωμούς να μην έχουν τελειωμό. Μόνο η Βρισηίδα και ο Μαρτίκας φαίνονται να μη πτοούνται και να παραμένουν στα μέλια.

Τι είδαμε χθες (18/5) στο Survivor 5

Ο μεταμεσονύχτιος καυγάς

Το βράδυ της Τετάρτης (18/5) ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο στο Survivor 5 όπου οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές από τα πρώτα κιόλας λεπτά μιας και ένας μεταμεσονύχτιος καυγάς στους Κόκκινους έμελλε να φέρει τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από το συμβούλιο (17/5) το μπέρδεμα ανάμεσα σε Στέλλα, Άρη και Βρισηίδα έφερε "πανικό" στις ισορροπίες των παικτών μιας και τις τελευταίες ημέρες οι τσακωμοί έχουν "φουντώσει" για άλλη μια φορά.

Ο Μήτσος, ο κολλητός του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Το επεισόδιο του Survivor 18/5 ξεκίνησε με εντάσεις στην παραλία του Άγιου Δομίνικου, καθώς η επικείμενη αποχώρηση αλλά και η απομόνωση στην παραλία του νησιού, έχουν κάνει τους παίκτες να βρίσκονται στα άκρα. Σε αντίθεση με τους περισσότερους που πλέον έχουν γίνει ευέξαπτοι, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει ηρεμήσει και έχει βρει έναν φίλο του για να του λέει όλα του τα προβλήματα.

Ο λόγος για τον Μήτσο, ένα πολύ μεγάλο ιγκουάνα που βρίσκεται στην παραλία και κάνει «παρέα» στους παίκτες. Ο παίκτης των Μπλε έχει αποφασίσει πως θέλει σε αυτόν όλα τα νέα της ημέρας, διότι η αδυναμία του να μιλήσει θεωρείται πλεονέκτημα σε ένα χώρο που όλοι μιλούν ασταμάτητα.

Οι δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια

Το 18/5 επεισόδιο του Survivor 5 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ φαίνεται πως για άλλη μια φορά θα τα έχει όλα μέσα μιας και μετά από τον επεισοδιακό καυγά στον Άγιο Δομίνικο σειρά είχαν και οι δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αποφάσισε να φτιάξει τη δική του καλύβα. Μάλιστα, όπως τόνισε δεν το κάνει για λόγους προβολής αλλά ότι το κάνει διότι έτσι είχε πει από την αρχή.

Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ξεκίνησα για την καλύβα μου σήμερα να την τελειοποιήσω. Αποφάσισα να την φτιάξω δίπλα στην κόκκινη ομάδα αφού είμαι δίπλα στην κόκκινη ομάδα αλλά είμαι τελείως απομονωμένος. Θα έχω τον δικό μου χώρο και δεν θέλω να έχω καμία επαφή. Και μάλλον από την άλλη εβδομάδα θα πάρω και τα δικά μου εφόδια, τις δικές μου προμήθειες ώστε να είμαι τελείως αυτόνομος».

Τα "καρφιά" του Εμμανουήλ για τον Καραγκούνια

Το Survivor 5 είναι ξεκάθαρα το παιχνίδι των ανατροπών μιας και όπως είδαμε πριν από λίγα λεπτά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, ο Τάκης Καραγκούνιας είναι αποφασισμένος να φτιάξει τη δική του καλύβα και να μαζέψει τα μπογαλάκια του για άλλη παραλία.

Από την άλλη, η κίνησή του σχολιάστηκε έντονα από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ο οποίος δεν διστάζει να λέει φανερά την άποψή του. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε χαρακτηριστικά πως:

«Ύστερα από έναν μήνα αποφάσισε να το κάνει. Σήμερα μέρα μεσημέρι που είναι η μόνη μέρα που ξεκουραζόμαστε αποφάσισε να φτιάξει την καλύβα του Καραγκιόζη και το εννοώ γιατί όταν το δει ο ελληνικός λαός θα γελάμε μέχρι δακρύων».

Στο μάτι του κυκλώνα Μαρτίκα η Στέλλα

Το βράδυ της Τετάρτης 18/5 οι τηλεθεατές του Survivor παρακολούθησαν ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις. Από την μία ο Τάκης θέλει να απομακρυνθεί από τους Κόκκινους, χτίζοντας τη δική του καλύβα και από την άλλη η Στέλλα βρίσκεται στο επίκεντρο του κυκλώνα λόγω της ασυλίας της.

Οι συμπαίκτες της θεωρούν τα λεγόμενά της ευνοούν τον Τάκη, ενώ μάλιστα ο Μαρτίκας της ζήτησε να μην του ξαναμιλήσει γιατί το δίνει πάτημα για περαιτέρω συζητήσεις.

Φυσικά αυτή η στάση δεν άρεσε καθόλου στη Στέλλα που σήκωσε το ανάστημά της και εναντιώθηκε στον Σπύρο και σε όποιον άλλον είχε άποψη για τις κινήσεις της.

«Το είδε αυτό ο Σπύρος (ότι μίλησα με τον Τάκη) κι ήρθε και με έπιασε. Άρχισε να μου λέει είπαμε να μη μιλάμε με τον Τάκη και να μην του δίνεις βήμα. Μετά άρχισε τους χαρακτηρισμούς. Εγώ τον σταμάτησα, δεν άκουσα καμία περαιτέρω λέξη. Όταν ένας άνθρωπος αρχίσει τους χαρακτηρισμούς, δεν θέλει να κάνουμε διάλογο και να μιλήσουμε ήρεμα και πολιτισμένα… Άρχισα να κλαίω, πήγα στην καλύβα κι ήθελα να απομονωθώ. Δεν έχω φερθεί άσχημα στον Σπύρο» είπε η Στέλλα στο Survivor.

Στη συνέχεια, επενέβη η Βρισηίδα Ανδριώτου για να συνετίσει τον Σπύρο, ο οποίος της ζήτησε συγγνώμη για την αυστηρότητά του. Φυσικά, η Στέλλα δεν πίστεψε τη συγγνώμη του: «Είναι σαν να είμαι ενάντια στα σχέδιά του… Ξέφυγαν προσβολές».

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποκαλύπτει το μέλλον της Βρισηίδας

Ο έρωτας ανάμεσα στην Βρισηίδα και τον Σπύρο Μαρτίκα μονοπωλεί το ενδιαφέρον και στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5, αλλά αυτή την φορά βρέθηκε ανάμεσά τους ένα άλλο πρόσωπο. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, όπου σαν άλλη «Μαντάμ Ζαΐρα» διάβασε το χέρι της influencer.

Ο Κωνσταντίνος ανέφερε πως η Βρισηίδα σκέφτεται τον πρώην της, όπως το ίδιο κάνει και εκείνος. Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος είδε έναν πολύ μεγάλο έρωτα που θα καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας με την Βρισηίδα, ενώ θα ενώσουν και τις επιχειρηματικές δραστηριότητές τους. Παράλληλα τις ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίζει να φλερτάρει με πολλούς το επόμενο διάστημα.

Ενώ σαν κεραυνός εν αιθρία ο Εμμανουήλ δήλωσε στην κάμερα ότι η Βρισηίδα καίγεται να μάθει για την υποτιθέμενη σχέση που έχει με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Οι Μπλε νίκησαν την δοκιμασία ασυλίας

Το βράδυ της Τετάρτης 18/5 οι παίκτες του Survivor αγωνίστηκαν στο δεύτερο αγώνα ασυλίας, σε μια δοκιμασία που περιείχε τόσο ένα στίβο μάχης, όσο και ένα παζλ που απατούσε έξτρα προσοχή. Μπλε και Κόκκινοι έβαλαν τα δυνατά τους, ώστε να μην αναγκαστούν να ψηφίσουν κάποιον υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τον πρώτο γύρο της δοκιμασίας τον κέρδισαν οι Κόκκινοι, ενώ τον δεύτερο οι Μπλε, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε έναν τρίτο αγώνα μπαράζ. Όπως σας είχαμε ήδη πει εμείς στο Youweekly.gr, τελικά η ομάδα που κέρδισε την δεύτερη ασυλία είναι οι Μπλε, με αποτέλεσμα όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση να είναι οι άντρες της αντίπαλης ομάδας.

Ωστόσο στο χέρι του κοινού είναι να αποφασίσει ποιον από αυτούς; δεν θα κρατήσει στο παιχνίδι, γεγονός που θα παρακολουθήσουμε αύριο 19/5.

Ο τραυματισμός του Στάθη Σχίζα

Την ώρα που τόσο η Μπλε ομάδα όσο και η Κόκκινοι αγωνίζονται για το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας στοSurvivor 5, ο Στάθης Σχίζας τραυματίστηκε στο κεφάλι του. Πιο συγκεκριμένα, σκόνταψε με αποτέλεσμα να χτυπήσει.

Έτσι, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα προκειμένου να δουν οι γιατροί εάν είναι σε καλή κατάσταση.

Όπως είναι λογικό, όλοι οι παίκτες πήγαν στον ίδιο για να σιγουρέψουν ότι είναι καλά και δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

Ο επεισοδιακός τσακωμός Βρισηίδας - Σοϊλέδη

Το (18/5) επεισόδιο του Survivor 5 τα έχει όλα για άλλη μια φορά μιας και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του Στάθη Σχίζα στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Ωστόσο, οι εντάσεις δεν έλειψαν καθώς ο Άρης Σοϊλέδης τα "πήρε" με την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Άρης Σοϊλέδης θέλησε να δώσει το χέρι του στην Βρισηίδα, ωστόσο η ίδια τον αγνόησε. Το συγκεκριμένο περιστατικό τον εξόργισε κανονικά καθώς της ανέφερε χαρακτηριστικά πως πάει να παίξει τον τελικό πόντο για την ίδια καθώς δεν θέλει να έρθει στην δυσάρεστη θέση όπου θα πρέπει να την ψηφίσει.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που έχασαν και τη δεύτερη ασυλία στο Survivor 5 και έτσι απόψε (18/5) βρέθηκαν ξανά στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτες τους ως νέο υποψήφιο προς αποχώρηση. Την ίδια στιγμή, που οι τσακωμοί στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν έχουν τέλος.

Στο χθεσινό (17/5) συμβούλιο, οι Κόκκινοι έδωσαν ως υποψήφιο τον Σπύρο Μαρτίκα και απόψε, η κάλπη έδειξε τον Τάκη Καραγκούνια και τον Στάθη Σχίζα. Άραγε αυτή τη φορά ποιος από τους τρεις θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης;

Χαμός ανάμεσα σε Τάκη και Μαίη

Χαμός έγινε το βράδυ της Τετάρτης 18/5 έγινε ένας απίστευτος χαμός στο Survivor, καθώς η απομόνωση και η αφαγία έχει κάνει τους παίκτες πιο οξύθυμους και νευρικούς, από ήταν πριν. Όμως οι τσακωμοί δίνουν και παίρνουν και κανείς δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος.

Αυτή την φορά η κόκκινη ομάδα έχασε την δοκιμασία ασυλίας και η ένταση μεταξύ τους χτύπησε «κόκκινο». Ο Τάκης Καραγκούνιας κι η Μαίη Εμμανουηλίδου συγκρούστηκαν όσο ποτέ, ενώ η personal trainer δεν συγκράτησε τα νεύρα της και πέταξε στον μισθοφόρο ένα μπουκάλι νερό.

«Μην μου φωνάζεις» ούρλιαζε η Μαίη με τον Τάκη να απαντά: «Τι έκανες ρε νούμερο; Εγώ σας φταίω πάλι; Ωραία συμπεριφορά μπράβο σου. Δείξτε ποιοι είστε. Βλέπεις πως με έκανε; Εγώ τι έκανα που με έβρεξε; Πάρε δρόμο. Πες τι μου έκανες;»