Survivor 5: «Ό,τι πιο τοξικό υπάρχει φέτος...» - Το twitter κατέκραξε τον Καραγκούνια για τις φωνές του

Όλα αυτά ενώ είναι υποψήφιος προς αποχώρηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Ό,τι πιο τοξικό υπάρχει φέτος...» - Το twitter κατέκραξε τον Καραγκούνια για τις φωνές του

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας από τους παίκτες, που βλέπουμε στο Survivor 5 να προκαλεί συνεχώς εντάσεις και να τσακώνεται ασταμάτητα τόσο με τους συμπαίκτες του όσο και με τα παιδιά από την αντίπαλη ομάδα. Για άλλη μια φορά λοιπόν, στο συμβούλιο της Τετάρτης 18/5 τον είδαμε να βγαίνει εκτός εαυτού.

Είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και η ένταση, που έχει μέσα του αντί να μειώνεται γίνεται ακόμα πιο έντονη. Το κοινό ωστόσο που παρακολουθεί και οι χρήστες του twitter αρχίζουν να κουράζονται μιας και οι φωνές του είναι κάτι καθημερινό. Έτσι λοιπόν είδαμε να σχολιάζουν με πολύ αρνητικά σχόλια την όλη συμπεριφορά του...λέτε αυτό να του κοστίσει και να αποχωρήσει; Δείτε εδώ τον παίκτη που θα φύγει από το παιχνίδι.

Οι αντιδράσει στο twitter για τη συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια στο Survivor

Ο Καραγκούνιας Φτιάχνει τη δική του καλύβα και αποχωρεί από τους Κόκκινους

Η ήττα της Κόκκινης ομάδας στο παιχνίδι της ασυλίας έφερε νέες εντάσεις στο Survivor 5, καθώς ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Τάκης Καραγκούνιας φοβούνται πως θα βρεθούν αντιμέτωποι προς αποχώρηση και προσπαθούν να καταστρώσουν τη ορθότερη στρατηγική, ώστε να παραμείνουν στο παιχνίδι (δείτε εδώ ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση).

Όμως ο ένας έχει καταλάβει τα σχέδια του άλλου, γεγονός που εντείνει τη μεταξύ τους σύγχυση. Ο δε Μαρτίκας θέλει να βγει έγκαιρα στον ντάκο για να ζητήσει ψήφους από το κοινό, ενώ ο Τάκης πιστεύει ΄τοι αν δεν βγει έγκαιρα δεν θα προλάβει να τον ψηφίσει το κοινό του.

Σε ένα τέτοιο παραλήρημα ο Τάκης τα χάνει, τσακώνεται με όλους και αποφασίζει πως θέλει να μείνει μόνος του χωρίς ομάδα και ξεκινά να χτίσει τη δική του καλύβα.