Σκάνδαλο με το Survivor 5 - Παίκτρια επικοινωνεί καθημερινά με την οικογένειά της στο τηλέφωνο

Η νέα αποκάλυψη που «καίει» το ριάλιτι επιβίωσης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σκάνδαλο με το Survivor 5 - Παίκτρια επικοινωνεί καθημερινά με την οικογένειά της στο τηλέφωνο

«Βροχή» πέφτουν οι αποκαλύψεις για τους παίκτες του Survivor 5 που έχουν όλο και πιο συχνά επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Μπορεί ο Άρης και ο Ταλάντσεβ να ήταν αυτοί που τιμωρήθηκαν επειδή μίλησαν στο τηλέφωνο, ωστόσο φαίνεται πως πρόκειται για πολύ πιο συχνό φαινόμενο.

Λίγο καιρό μετά το περιστατικό με τον Άρη και τον «Τάλα», ο Ανδρέας Ματθαιακάκης με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως υπάρχουν πολλοί παίκτες που έχουν πρόσβαση σε κινητά τηλέφωνα (δείτε εδώ αναλυτικά τι έγραψε).

Ποια άλλη παίκτρια του Survivor 5 μιλάει με την οικογένειά της

Το πρωί της Πέμπτης (19/5), η εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψε πως υπάρχει μία ακόμα παίκτρια, η οποία μιλάει καθημερινά με την οικογένειά της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα με την μητέρα της και τον αδερφό της.

Την ίδια στιγμή έπιασαν μία άλλη παίκτρια να μιλάει στο τηλέφωνο με το αγόρι της

Νέο σκάνδαλο βλέπει το φως της δημοσιότητας για το Survivor 5! Μετά τον Άρη Σοϊλέδη έπιασαν και άλλο παίκτη με το κινητό στο χέρι... Πρόκειται συγκεκριμένα για παίκτρια που επικοινωνούσε σχεδόν καθημερινά με το αγόρι της.

Της έλεγα ότι συνέβαινε πίσω στην Ελλάδα, τα σχόλια των εκπομπών, των social media και όχι μόνο!

Μάλιστα η εκπομπή αποκάλυψε πως η συγκεκριμένη παίκτρια από την πρώτη στιγμή μέσα στο παιχνίδι έχει δημιουργήσει θέματα και έχει επηρεάσει συμπαίκτες και αντιπάλους με τις αποκαλύψεις της.