Survivor 5: Τα ''πήρε'' ο Κάλφας μετά το πρωτοφανές ''ξέσπασμα'' της Στέλλας Ανδρεάδου

''Βγήκε'' μπροστά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Τα ''πήρε'' ο Κάλφας μετά το πρωτοφανές ''ξέσπασμα'' της Στέλλας Ανδρεάδου

Τα ευτράπελα και οι εντάσεις στο Survivor 5 είναι κάτι που δεν σταματάει να συμβαίνει συνεχώς στον Άγιο Δομίνικο καθώς οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με τον ίδιο τους τον εαυτό. Στο επεισόδιο της Τετάρτης 18/5 είδαμε την Στελλά Ανδρεάδου σε ένα πρωτοφανές για τη συμπεριφορά της ξέσπασμα.

Η κοπέλα με αφορμή την ασυλία που κέρδισε θα έπρεπε να βγάλει έναν παίκτη στον τάκο και από ξεκίνησε η πίεση στο πρόσωπο της, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα. Την σκηνή αυτή δεν άντεξε να μην σχολιάσει ο πρώην συμπαίκτης της, Σάββας Κάλφας ως καλεσμένος στο Love it την Πέμπτη 19/5, ο οποίος λυπήθηκε πάρα πολύ που είδε μια τόσο ήρεμη κοπέλα να λυγίζει.

Η αντίδραση του Σάββα Κάλφα για τα κλάματα της Στέλλας στο Survivor 5

Στο μάτι του κυκλώνα η Στέλλα

Το βράδυ της Τετάρτης 18/5 οι τηλεθεατές του Survivor παρακολούθησαν ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις. Από την μία ο Τάκης θέλει να απομακρυνθεί από τους Κόκκινους, χτίζοντας τη δική του καλύβα και από την άλλη η Στέλλα βρίσκεται στο επίκεντρο του κυκλώνα λόγω της ασυλίας της.

Οι συμπαίκτες της θεωρούν τα λεγόμενά της ευνοούν τον Τάκη, ενώ μάλιστα ο Μαρτίκας της ζήτησε να μην του ξαναμιλήσει γιατί το δίνει πάτημα για περαιτέρω συζητήσεις.

Φυσικά αυτή η στάση δεν άρεσε καθόλου στη Στέλλα που σήκωσε το ανάστημά της και εναντιώθηκε στον Σπύρο και σε όποιον άλλον είχε άποψη για τις κινήσεις της.

«Το είδε αυτό ο Σπύρος (ότι μίλησα με τον Τάκη) κι ήρθε και με έπιασε. Άρχισε να μου λέει είπαμε να μη μιλάμε με τον Τάκη και να μην του δίνεις βήμα. Μετά άρχισε τους χαρακτηρισμούς. Εγώ τον σταμάτησα, δεν άκουσα καμία περαιτέρω λέξη. Όταν ένας άνθρωπος αρχίσει τους χαρακτηρισμούς, δεν θέλει να κάνουμε διάλογο και να μιλήσουμε ήρεμα και πολιτισμένα… Άρχισα να κλαίω, πήγα στην καλύβα κι ήθελα να απομονωθώ. Δεν έχω φερθεί άσχημα στον Σπύρο» είπε η Στέλλα στο Survivor.

Στη συνέχεια, επενέβη η Βρισηίδα Ανδριώτου για να συνετίσει τον Σπύρο, ο οποίος της ζήτησε συγγνώμη για την αυστηρότητά του. Φυσικά, η Στέλλα δεν πίστεψε τη συγγνώμη του: «Είναι σαν να είμαι ενάντια στα σχέδιά του… Ξέφυγαν προσβολές».