Survivor 5: Δεν άντεξε την πίεση η Σταυρούλα - Κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες

Ποιος ήταν ο λόγος;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Δεν άντεξε την πίεση η Σταυρούλα - Κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες

Την πρώτη ήττα των Μπλε για αυτή την εβδομάδα παρακολουθήσαμε απόψε 19/5 στο Survivor 5, καθώς οι κόκκινοι τους νίκησαν κατά κράτος στη δοκιμασία με έπαθλο την επικοινωνία, με αποτέλεσμα να μπορέσουν να μιλήσουν με συντρόφους και φίλους με βίντεοκλήση.

Κατέρρευσε η Σταυρούλα για την ήττα των Μπλε στο Survivor

Η Σταυρούλα όμως δεν άντεξε την πίεση και λύγισε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Η παίκτρια των Μπλε θεώρησε άδικο από τους συμπαίκτες της να μην τα δώσουν όλα στον στίβο μάχης, ενώ μάλιστα κατακεραύνωσε τον Άρη Σοϊλέδη, ότι στον βωμό των στατιστικών του αποφάσισε να μην παίξει στο παιχνίδι.

Μάλιστα τόνισε ότι εκείνη ότι πρόβλημα και να έχει τα δίνει όλα στον στίβο μάχης και περιμένει το ίδιο από τους συμπαίκτες της που δεν το κάνουν.

Εξοργίστηκε η Ασημίνα - Κατηγόρησε τον Τάκη Καραγκούνια για ασέβεια

Το αποψινό αγώνισμα επικοινωνίας στο Survivor 5 ήταν για όλους τους παίκτες αρκετά αναγκαίο, ωστόσο μόνο μια ομάδα είχε την δυνατότητα να κερδίσει. Σύμφωνα με το αποκλειστικό μας spoil, η Κόκκινη ήταν εκείνη η οποία θα μπορούσε να μιλήσει τόσο με φίλους αλλά και συντρόφους.

Έτσι, η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά το τέλος του αγωνίσματος ξέσπασε φανερά προς τον Τάκη Καραγκούνια καθώς τον κατηγόρησε για ασέβεια. Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Τάκη ευχαριστώ πάρα πολύ που με αφήνεις να μιλήσω και έχεις σεβασμό για άλλη μια φορά προς την ομάδα που έχει χάσει και κάθεσαι και μιλάς! Έχουμε χάσει και είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι και κάθεσαι και μιλάς! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!»