Survivor 5: Απαρηγόρητος ο Τάκης Καραγκούνιας - «Θα είναι άδικο αν φύγω»

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο παίκτης

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Απαρηγόρητος ο Τάκης Καραγκούνιας - «Θα είναι άδικο αν φύγω»

Ο Τάκης Καραγκούνιας στο φετινό Survivor 5 είναι ένα από τα πρόσωπα που έχει απασχολήσει όσο κανένα άλλο μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να έρχεται σε ρήξη με τους συμπαίκτες του. Έτσι, από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να ανακοινωθεί αν θα είναι ο παίκτης ο οποίος θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ το spoil).

Ο ίδιος ξέσπασε φανερά σε κλάματα μιας και τόνισε χαρακτηριστικά πως «Θα είναι άδικο αν φύγω». Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Είναι κάτι που το ήθελα πολλά χρόνια και την τελευταία εβδομάδα επειδή θέλουν να μου "βουλώσουν" το στόμα κάποιοι έχω αυτή την αδυσώπητη επίθεση ενώ έχω απομονωθεί από όλους, δεν ενοχλώ κανέναν και λένε χίλια ψέματα για να κάνουν τον κόσμο να με διώξει για να ψηφίσουν τον Μαρτίκα».

«Θα πρέπει να παρακαλέσω κάποιους ανθρώπους ,πραγματικά να παρακαλέσω κάποιους ανθρώπους ακόμη και να γονατίσω μπροστά τους! Πραγματικά δεν ντρέπομαι για να γυρίσω στην δουλειά μου».

Ξέσπασε σε κλάματα ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor 5

Το Twitter έστησε πάρτι με την αποχώρηση του Καραγκούνια - «Ποιον θα κράζουμε τώρα;»

Ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος συμμετέχει στο φετινό Survivor 5 είναι μια από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του ριάλιτι επιβίωσης καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να έρχεται σε ρήξη με τους συμπαίκτες του λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα τελευταία spoil που κυκλοφορούν το ταξίδι του στον Άγιο Δομίνικο πρόκειται να τελειώσει μιας και είναι εκείνος ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Έτσι, οι χρήστες στο Twitter με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός δεν δίστασαν να ρίξουν τα δικά τους "καρφιά" μιας και είναι οι πρώτοι που σχολιάζουν κάθε βράδυ τις καταιγιστικές εξελίξεις μέσα στο παιχνίδι.

Το Twitter έστησε πάρτι για την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια από το Survivor 5