Survivor 5: «Με απείλησε...» - "Κόλαφος" ο Απόστολος Ρουβάς για τον Τάκη Καραγκούνια

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Με απείλησε...» -

Ο Απόστολος Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it, την Παρασκευή 20/5, και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor 5. Έδωσε, όμως, έμφαση στον παίκτη που δημιουργούσε τις περισσότερες εντάσεις το τελευταίο διάστημα στο παιχνίδι, αλλά αποχώρησε την Πέμπτη 19/5, δικαιώνοντας τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης επισήμανε πως ο Τάκης Καραγκούνιας έλεγε πάντα μισές αλήθειες ή και ψέματα και πολλές φορές ζητούσε συγγνώμη για τα προσβλητικά του λόγια, όμως η συγγνώμη έχασε την αξία της μετά από τόσες φορές που την έχει πει. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως ο ίδιος τον είχε απειλήσει, χωρίς βέβαια να το πει μπροστά στον ίδιο, αλλά οι συμπαίκτες του τον άκουσαν και του μετέφεραν τα λόγια του.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Ρουβά για τον Τάκη Καραγκούνια

«Ο Τάκης πάντα έλεγε αυτά που ήθελε να πει. Θεωρώ ότι τα ψέματα που λέει, τα πιστεύει, τα ζει. Για την ακρίβεια δεν λέει όλη την αλήθεια. Τη Μυριέλλα την στόλιζε πατόκορφα, σχεδόν από την αρχή. Σε ξεφτιλίζω, δηλαδή, στο πανελλήνιο και μετά σου ζητάω συγγνώμη και μετά είναι όλα καλά;».

«Ο Τάκης είναι ένας πολύ επιθετικός άνθρωπος. Εμένα προσωπικά με απείλησε. Δεν μπορώ να αναφερθώ on air. Είναι κάτι το οποίο έχει καταγραφεί. Το έχουν ακούσει 3-4 άτομα. Εγώ προσωπικά δεν το άκουσα».

«Όταν είπα στον Σάκη...»

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο γνωστός chef, μεταξύ άλλων ανέφερε ποιους βλέπει στον τελικού του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και την αντίδραση του αδερφού του Σάκη, όταν του είπε ότι θα συμμετέχει στο ριάλιτι.

Ο Απόστολος Ρουβάς παραδέχτηκε πως στην αρχή δεν περίμενε να μείνει στο παιχνίδι για περισσότερους από 2 μήνες. Στην αρχή μάλιστα είχε πιεστεί τόσο που ήθελε να φύγει πάνω στον μήνα, γιατί τα βρήκε πολύ «σκούρα» στο παιχνίδι. Ενώ με το πέρασμα του χρόνου άρχισε να νιώθει καλύτερα.

Στη συνέχεια μίλησε για την πρώτη αντίδραση του αδερφού του, Σάκη όταν του ανακοίνωσε ότι θα μπει στο παιχνίδι. «Χάρηκε γιατί ξέρει τι άνθρωπος είμαι. Ξέρει ότι μου αρέσουν οι έντονες δραστηριότητες και ότι δεν κάθομαι σε ησυχία», ανέφερε ο Απόστολος.