Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5: «Έτσι και διαλέξεις...» - Ο Στάθης «προκαλεί» τον Τάλα να διαλέξει τον Άρη

Ποιος είναι ο στόχος τους;

Survivor 5: «Έτσι και διαλέξεις...» - Ο Στάθης «προκαλεί» τον Τάλα να διαλέξει τον Άρη
Survivor 22.05.2022 22:24
Από Δάφνη Επιθυμιάδη

Μετά το γλέντι, ξεκίνησαν τα αγωνίσματα και στο σημερινό επεισόδιο 22/5 του Survivor 5 και οι δυο ομάδες έχουν βάλει τα δυνατά τους. Προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης για άλλη μία φορά. Μόνος στόχος τους η νίκη.

Η συνωμοσία Στάθη, Τάλα και Μαρτίκα

Στάθης, Τάλα και Μαρτίκας έχουν κάνει ένα παρεάκι και ψάχνουν τρόπο να βγάλουν νοκ άουτ την άλλη ομάδα. Μάλιστα, ο Στάθης προσπαθεί να πείσει τον Τάλα να διαλέξει τον Άρη. Συγκεκριμένα, του λέει, απευθυνόμενος και στο Σπύρο: « Ο Τάλα θα διαλέξει τον Άρη. Έτσι και διαλέξεις τον Άρη θα του κοπούν τα πόδια και θα χάσει»

Τρικούβερτο γλέντι στις καλύβες μετά την αποχώρηση Καραγκούνια

Μετά την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια από το Survivor οι παίκτες επέστρεψαν στις καλύβες όπου ενώθηκαν σαν μία όπως φαίνεται προκειμένου να πανηγυρίσουν όπως είδαμε και στα πλάνα για αυτή την αποχώρηση, μιας και όπως υποστηρίζουν οι περισσότεροι αυτός ο παίκτης ήταν ο λόγος των εντάσεων και που δεν ήταν τόσο μονιασμένοι.

Ο Άρης και ο Μαρτίκας θεώρησαν πως ξημερώνει μία καλύτερη μέρα, από τη στιγμή που έφυγε, και πως ίσως δεν τους συμφέρει αγωνιστικά αλλά σίγουρα θα είναι περισσότερο ήρεμοι και ενωμένοι μιας και ο Τάκης ήταν ένας άνθρωπος που προκαλούσε εντάσεις, δεν χαμογελούσε ποτέ και δεν έκανε ποτέ πλάκα με κανέναν, μόνο τσακωνόταν, όπως έχουν αναφέρει και παλαιότερα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5 spoiler 22/5: Οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας

Survivor 5: «Έχουν βάλει στο στόχαστρο...» - Τα «καρφιά» του Εμμανουήλ για Τάλα και Άρη

Share