Survivor 5: «Θα μείνει εδώ να με προσέχει και...» - Η Βρισηίδα εκδηλώνει για τα καλά τα συναισθήματά της για Μαρτίκα

Η χαρά της δεν κρυβόταν!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Θα μείνει εδώ να με προσέχει και...» - Η Βρισηίδα εκδηλώνει για τα καλά τα συναισθήματά της για Μαρτίκα

Παρότι αρκετοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι το ειδύλλιο τους είναι ψεύτικο, άλλο ένα επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε δυναμικά το βράδυ της Κυριακής 22/5 με την Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία δεν είναι τόσο διαχυτική όσο ο Σπύρος Μαρτίκας, να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά της που έμεινε ο αγαπημένος της!

Όσα δήλωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου

«Έφυγε ο Τάκης και είμαι τόσο ανακουφισμένη γιατί έχει μείνει ο Σπύρος. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη όλη την ημέρα χθες και στο συμβούλιο ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη, πιο πολύ και από όταν ήμουν εγώ υποψήφια. Έμεινε το στήριγμά μου, θα μείνει εδώ να με προσέχει και να με φροντίζει. Το χαμόγελό μου να μη φύγει από το πρόσωπό μου όπως λέει. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και δεν έχω λόγια να εκφράσω τα συναισθήματά μου» είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια.

«Τον έλεγε γυμνοσάλιαγκα...»

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5, ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του Σπύρου Μαρτίκα με την Βρισηίδα Ανδριώτου αποκαλύπτοντας μάλιστα πως γίνονται όλα για την τηλεθέαση και πως η παίκτρια των Μπλε του είχε εκμυστηρευτεί ότι είναι ακόμα ερωτευμένη με τον πρώην της.

«Το λέω ευθαρσώς ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου τον κοροϊδεύει. Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ένας ψεύτικος χαρακτήρας. Το κάνουν για την τηλεθέαση γιατί δεν έχουν τίποτα άλλο να αποδείξουν. Μου είπε πριν από 10 ημέρες ότι είναι ακόμα ερωτευμένη με τον πρώην σύντροφό της και ξαφνικά ενδιαφέρεται για τον Μαρτίκα που δεν ήθελε να τον βλέπει; Τον κορόιδευαν με την Ευρυδίκη και τον έλεγαν γυμνοσάλιαγκα. Εγώ έχω στόμα και λέω», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην Ναυσικά: «Να τη ρωτήσετε πόσα κιλά μπήκε και πόσα κιλά βγήκε από το Survivor. Μετά να μιλήσουν. Καλά θα κάνει να ηρεμήσει, δεν χρειάζεται να σιγοντάρει το κουμπαράκι της».

«Δεν ήθελα καθόλου να αποχωρήσω, είμαι πολύ στενοχωρημένος, διότι ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα το Survivor. Αλλιώς το περίμενα, αλλιώς το είδα και με άλλα συναισθήματα αποχώρησα. Είχαν στήσει ένα τρελό σχέδιο εναντίον μου τις τελευταίες 10 ημέρες, διότι έχω πάει πολύ κόντρα σε αυτούς και σε όσα έκαναν.

Ο Άρης μου είχε πει off camera ότι θα σε βγάλω υποψήφιο μέχρι να σε διώξω. Πήρε με το μέρος του τον Μαρτίκα, που είναι αερολόγος φιλόσοφος. Είμαι γύρω στα 62-63 κιλά και είχα μπει στα 76 κιλά κι αυτοί παραμένουν στα κιλά τους. Αν κάποιος είναι έξυπνος, θα καταλάβει τι εννοώ.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, η ύπουλη δύναμη του Survivor , την έπεισε τις τελευταίες ημέρες. Η Βρισηίδα αποφεύγει να παίζει τα παιχνίδια του Survivor και θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό. Οι Τούρκοι παίκτες τη χλεύαζαν και αναρωτιόντουσαν γιατί είναι αυτή ακόμα μέσα.

Έχω χάσει 15 κιλά και ήμουν εκεί και πάλευα, ενάντια σε ποιους όμως; Στους κλεφτοκοτάδες; Off camera είχα επιθέσεις από τον Σπύρο Μαρτίκα που με χλεύαζε για την οικονομική μου κατάσταση και επαινώντας τη δικιά του. Ο Άρης Σοϊλέδης ήθελε να με βγάλει από το παιχνίδι γιατί είδα τι έχει κάνει μέσα», σημείωσε.