Survivor 5: Δύσκολα τα πράγματα για τους ηττημένους - Αυτή η ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Δείτε αναλυτικά

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: Δύσκολα τα πράγματα για τους ηττημένους - Αυτή η ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Μπορεί χτες 21/5 να μην είχε επεισόδιο Survivor 5 , ωστόσο, σήμερα επέστρεψε δυναμικά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μπλε και Κόκκινοι μονομάχησαν για άλλη μία φορά το βράδυ της Κυριακής 22/5 για να κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και να μην χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους αλλά να είναι παρατηρητές στο συμβούλιο.

Η νίκη της Μπλε ομάδας

Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ενώ πήγαν στο στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ, κάποιοι δεν κατάφεραν να αγωνιστούν, όπως ήθελαν. Τελικά, η ομάδα που κέρδισε ήταν η Μπλε, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.

Η Σταυρούλα ξεμπροστιάζει Άρη, Τάλα και Ασημίνα

το σημερινό επεισόδιο την Κυριακή 22/5 στο Survivor 5, μετά το γλέντι και τα «καρφιά» του Εμμανουήλ, μία ακόμα παίκτρια σχολίασε τους παίκτες που χάρηκαν σε υπερβολικό βαθμό με την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια.

Αυτή ήταν η Σταυρούλα, για την οποία μάθαμε πρόσφατα ότι παντρεύεται, η οποία αποδοκίμασε τους συμπαίκτες της. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε εκείνους που δε χάρηκαν με την παραμονή του Στάθη αλλά παραπονέθηκε και για τη Βρισηίδα καθώς, όπως είπε, δεν την συμπεριλαμβάνει στις «φίλες» της.

«Χάρηκα πάρα πολύ που παρέμεινε ο Στάθης. Αλλά κάποιοι δεν χάρηκαν τόσο κι αυτοί είναι ο Άρης, ο Τάλα και η Ασημίνα. Παρόλο που το παίζουν φίλοι του. Δεν χάρηκαν γιατί είναι ένας δυνατός παίκτης και τους δυνατούς παίκτες έχουμε δει ότι δεν τους θέλουν. Δεν χάρηκαν γιατί θα τον βρουν μπροστά τους στο ατομικό. »

«Στην καλύβα όταν επιστρέψαμε υπήρχαν πανηγυρισμοί, τραγούδια, γενικά έκανα πάρτι τα παιδιά γύρω από τη φωτιά, εγώ το θεώρησα λίγο υπερβολικό. Όταν αποχωρεί ένας παίκτης, ό,τι κι αν έχει γίνει, θεωρώ ότι εκείνη τη στιγμή πρέπει να το ξεχνάς. Δημιουργούσε εντάσεις, αλλά όπου υπάρχει δράσει υπάρχει και αντίδραση, δεν τα έκανε όλα από μόνος του και τα φανταζόταν όλα από μόνος του, κάπου είχε δίκιο και κάπου είχε άδικο»

Ο Τάκης Καραγκούνιας πριν αποχωρήσει είχε πει ότι θέλει τη Σταυρούλα νικήτρια και ότι θα προσπαθήσει για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

«Εγώ εκείνη τη στιγμή με τα λόγια του ανατρίχιασα, γιατί δεν ήμασταν φίλοι. Του είχα πει πολλές φορές ότι έχει άδικο, απλά εγώ του μιλούσα όμορφα. Αυτό το σχολίασα εκείνη τη στιγμή στη Βρισηίδα και της λέω ανατρίχιασα. Και μου λέει “εντάξει αυτό το λέει επειδή την τελευταία εβδομάδα του μιλούσες μόνο εσύ”. Ένα βράδυ του μίλησα. Το να μιλάς με έναν άνθρωπο δεν το θεωρώ κακό, αλλά δεν μου άρεσε ο σχολιασμός της. Εγώ δεν είμαι ικανή να κερδίσω; Η Βρισηίδα μία λέει το ένα και μία το άλλο», δήλωσε μεταξύ άλλων.