Survivor 5: «Πολλά πράγματα μου έλειψαν...» - Άκρως αποκαλυπτική η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Πολλά πράγματα μου έλειψαν...» - Άκρως αποκαλυπτική η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο, φαίνεται πως θέλει να επιστρέψει στην φυσιολογικότητα και να ξεχάσει τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε στο Survivor 5. Έτσι, μετά την νυχτερινή της έξοδο με τις φίλες της, το μοντέλο έκανε άλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ανέβασε, λοιπόν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία της μπροστά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, φορώντας ένα εκθαμβωτικό φούξια κοστούμι, μα χαμηλοκάβαλο πατελόνι και λευκό crop top μπλουζάκι και αποκάλυψε στο κοινό της τι είναι αυτό που της έλειψε περισσότερο κατά την απουσία της.

Η νοσταλγική της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου μετά την επιστροφή της από το Survivor 5

"Πολλά πράγματα μου έλειψαν όλο αυτόν τον καιρό…
Ένα από αυτά είναι κ η τέχνες….
Μουσική, θέατρο, κινηματογράφος, χορός, λογοτεχνία….
Έχουν την ικανότητα να εκφράζουν συναισθήματα αλλά και να γεννούν συναισθήματα….
Βρείτε τι σας εκφράζει περισσότερο και μην τα σνομπαρετε
Υ.Γ. Ειδικά το θέατρο και ο κινηματογράφος είναι τομείς που έχουν πληγεί αρκετά λόγω της κατάστασης", έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας.

«Εγώ από εσάς θέλω να...»

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor 5 προχώρησε η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram λίγες ημέρες πριν.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι, λόγω προβλημάτων υγείας που της προέκυψαν καθ' όλη την διάρκεια. Η ίδια επέστρεψε στην Ελλάδα πριν μερικές μέρες και μάλιστα δέχτηκε και μια φοβερή έκπληξη από τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη.

Η Ναυσικά λοιπόν δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της από το Survivor και ευχαρίστησε όλους αυτούς που την στήριξαν αυτό το διάστημα.

«Τι να πρωτοπώ δεν ξέρω…… Κ είναι πραγματικά τόσα πολλά…. Απέραντη ευγνωμοσύνη για όλα όσα έζησα… Όλα όσα έμαθα… Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που με στηρίξατε και με κρατήσατε στο @survivorgreece, που αγαπήσατε την Naf, ολους εσας που ακόμη κ σήμερα μου στέλνετε μηνύματα γεμάτα αγάπη κ όμορφα λόγια… Όταν έβλεπα ευχαριστήριους λόγους μου φαινόταν κλισέ, αλλά τώρα το ζω, κ η αληθεια είναι ότι η στήριξη του κόσμου μπορεί όντως να σου δώσει τόσο κουράγιο κ τόση δύναμη!

Εγώ θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να ανταποδώσω… Εγώ από εσάς θέλω να εμπιστευεστε τον εαυτό σας… Τα θέλω σας… Και μην σταματάτε να ονειρεύεστε…Όσο μεγάλα κ αν φαίνονται αυτά τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα… Βήμα βήμα καθε φορά… Λίγο λίγο καθε μέρα…», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.