Survivor 5: «Πρόσεχε τα λόγια σου Σπύρο» - "Άναψαν τα αίματα" για τον Άρη και τον Μαρτίκα κατά τη διάρκεια του αγώνα

Πολλές οι εντάσεις σήμερα (23/5)

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Πρόσεχε τα λόγια σου Σπύρο» -

Κατά τη διάρκεια του σημερινού (23/5) αγωνίσματος του Survivor 5, ο Άρης και ο Τάλα βρέθηκαν σε μία στιγμή μεγάλης έντασης, και αφού χρειάστηκε να πάνε και σε τρίτο αγώνα για την κατάκτηση της νίκης για κάποια από τις δύο ομάδες, οι δύο παίκτες βρέθηκαν ξανά αντιμέτωποι. Ο Τάλα νίκησε ξανά τον Άρη και, έτσι, ο Σπύρος Μαρτίκας θέλησε να επιβεβαιώσει τον συμπαίκτη του για τις ικανότητές του.

Τι συνέβη ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Σπύρο Μαρτίκα

Του είπε, δηλαδή, πως έδειξε στον ποδοσφαιριστή της παρέας ποιος είναι και του έδωσε ένα μάθημα, λόγια που έφτασαν στα αυτιά του ίδιου, ο οποίος ξεκίνησε να του φωνάζει: «Πρόσεχε τα λόγια σου»! Οι υπόλοιποι παίκτες προσπάθησαν να σταματήσουν το επεισόδιο που φαινόταν πως θα είχε άσχημη κατάληξη, ενώ και ο Σπύρος έδειξε κατανόηση και έκλεισε το θέμα.

«Μόνο εγώ θέλω να κάνω εμετό;»

Χαμός επικράτησε στο Survivor στο επεισόδιο της Κυριακής 22/5 στο αγώνισμα ασυλίας ανάμεσα στην μπλε και την αποδεκατισμένη κόκκινη ομάδα. Οι κόκκινοι, χωρίς τη Μαίη η οποία αντιμετωπίζει θέμα υγείας, ήταν λιγότεροι από τους μπλε, όμως έδειξαν ικανοί να κερδίσουν, γεγονός που προβλημάτισε τους αντιπάλους.

Ο Άρης και σύσσωμη η μπλε ομάδα, απείλησε ότι θα αποχωρήσει από το αγώνισμα αν ο Στάθης δεν παίξει, αφού δεν δόθηκε απαλλαγή και στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Ο Στάθης στο επόμενο run πήγε στη θέση του απέναντι στον Άρη Σοϊλέδη, όμως δεν έτρεξε και τον άφησε να κερδίσει, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μεγάλος καβγάς ανάμεσα στις δύο ομάδες, και οι Twitterαδες γιούχαραν τον Άρη Σοϊλέδη και την αντίδρασή του απέναντι στον άρρωστο Στάθη.