Survivor 5: Ο Γιώργος Ταλάντσεφ αποχώρησε εκτάκτως από το συμβούλιο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Ο Γιώργος Ταλάντσεφ αποχώρησε εκτάκτως από το συμβούλιο

Το συμβούλιο του νησιού ξεκίνησε για το σημερινό (23/5) επεισόδιο του Survivor 5, ωστόσο η αδιαθεσία του Στάθη και της Μαίης φαίνεται πως επεκτάθηκε και σε άλλους παίκτες. Μόλις, λοιπόν, οι παίκτες κάθισαν στις θέσεις τους, ο Γιώργος Ταλάντσεφ ανέφερε πως δεν αισθανόταν καλά και πως είχε τάσεις για εμετό.

Γιατί αποχώρησε ο Γιώργος Ταλάντσεφ από το συμβούλιο του Survivor 5

Έτσι, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το συμβούλιο για να μπορέσει να ηρεμήσει και να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Αυτό συνέβη πολύ σύντομα, βέβαια, και την ώρα που οι παίκτες συζητούσαν για το θερμό συμβάν ανάμεσα στον ίδιο και τον Άρη, επέστρεψε ξανά δίπλα στους συμπαίκτες τους.

Θα έλεγε κανείς πως πρόκεται για σκωτσέζικο ντους, παρόλα αυτά, λίγο αργότερα, ο παίκτης των Κόκκινων συνέχισε να αισθάνεται περίεργα και ο παρουσιαστής του ζήτησε να αποχωρήσει ξανά και να συναντήσει την ιατρική ομάδα για να έχει την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση και να μπορέσει να επανέλθει, χωρίς να ταλαιπωρηθεί πολύ.

«Δεν ντρέπεσαι;»

Στον σημερινό στίβο μάχης του Survivor 5, οι παίκτες αγωνίστηκαν για μία ακόμη ασυλία, με τους κόκκινους να έχουν μεγάλες απώλειες. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκε ενάντια στον Γιώργο Ταλάντζεβ και ο δεύτερος κατάφερε να κερδίσει τον πόντο ρίχνοντας όλα τα κυβάκια. Φτάνοντας, όμως, στους πάγκους της κάθε ομάδας, οι δύο παίκτες ξεκίνησαν να λογομαχούν.

Ο ποδοσφαιρίστής ξεκίνησε να λέει πως έφταιγε η τύχη για την νίκη του πρώην συμπαίκτη του και, έτσι, ο Τάλα εκνευρίστηκε και του απάντησε πως σίγουρα δεν ευθύνεται η τύχη, αλλά το γεγονός πως είναι ένας καλός παίκτης. Ο Άρης του μίλησε για έπαρση, φτάνοντας τον Γιώργο στα όριά του και άρχισαν να ρίχνουν ο ένας στον άλλο το "μπαλάκι" της υπεροψίας.