Survivor 5: «Σε έχει φάει ο έρωτας» - Η σπόντα της Ασημίνας στο Σπύρο

Τι συνέβη;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Σε έχει φάει ο έρωτας» - Η σπόντα της Ασημίνας στο Σπύρο

Ένα ακόμα αγώνισμα ξεκίνησε στο αποψινό επεισόδιο 24/5 Survivor 5 με έπαθλο αυτή τη φορά το φαγητό. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά στο στίβο μάχης με μόνο σκοπό τη νίκη(δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει). Η Μαίη αποχώρησε μιας και δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί.

Ήρθε η σειρά της Βρισηίδας και του Σπύρου και τα σχόλια του Γιώργου Λιανού κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για τους δύο ερωτευμένους αντιπάλους έδίναν και έπαιρναν. Ειδικά όταν έπεσαν την ίδια στιγμή, γέλασαν όλοι. «Έπεσε η Βρισηίδα. Έπεσε και ο Σπύρος. Ταιριάζουν σε αυτό. Φάγανε τούμπα ακριβώς την ίδια στιγμή».

Στο τέλος, νίκησε η Βρισηίδα, με μικρή διαφορά βέβαια. Η Ασημίνα είπε την καλύτερη ατάκα στο Μαρτίκα με αφορμή την ήττα του: «Σε έχει φάει ο έρωτας» και την Βρισηίδα να του λέει πως έχει κερδίσει την καρδιά της, δε χρειάζεται να κερδίσει και στους αγώνες.

«Σε έχει φάει ο έρωτας»

Τα πρώτα φιλιά Μαρτίκα - Βρισηίδας

Αρκετά έχει συζητηθεί το ειδύλλιο μεταξύ του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας, το οποίο αποκαλύφθηκε πριν μερικές μέρες, με τους δυο παίκτες του Survivor 5 να έχουν και οι ίδιοι επιβεβαιώσει.

Τόσο ο ένας όσο και ο άλλος μιλούν πια ανοιχτά στις κάμερες αλλά και στους συμπαίκτες του για την μεταξύ τους σχέση και φαίνεται πράγματι πως περνούν πολύ καλά μαζί.

Μάλιστα, μετά τον αγώνα και την επιστροφή των 2 ομάδων στην καλύβα στο επεισόδιο 23/5, το ζευγάρι έκανε μπάνιο στην λίμνη, ανταλλάσσοντας μάλιστα μπροστά στις κάμερες και τα πρώτα τους φιλιά στο στόμα.