Με παραπάνω κιλά από τώρα - Αξέχαστες φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ από το 2010

Αποκλειστικό υλικό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με παραπάνω κιλά από τώρα - Αξέχαστες φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ από το 2010

O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ένας από τους παίκτες, που βλέπουμε να να αγωνίζεται στον Άγιο Δομίνικο και να προκαλεί εντάσεις και πανικό σχεδόν από την πρώτη μέρα, που μπήκε στο Survivor 5. Πολλοί ήταν εκείνοι, που τον γνώριζαν πριν μπει στο παιχνίδι, αφού ήταν viral στο Τik -Tok.

Μπορεί η εικόνα του τώρα να είναι πολύ καλή, αφού έχει χάσει αρκετά κιλά, έχει μαυρίσει και έχει παρέμβει με κάποιους τρόπους στην όλη εξωτερική του εμφάνιση, όμως τα χρόνια που δεν ήταν τόσο famous, είχε μια πιο γεμάτη εικόνα. Οι παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες είναι απόδειξη πως του πάει και το αδύνατο αλλά και τα λίγα παραπάνω κιλάκια.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με παραπάνω κιλά πριν μπει στο Survivor 5

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με παραπάνω κιλά

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με παραπάνω κιλά

Δήλωσε 37 ενώ είναι...

Στο Survivor 5 εισέβαλε στο επεισόδιο της Κυριακής 27/3 ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο οποίος φυσικά έκανε το Twitter να “πάρει” φωτιά. Ο γνωστός performer και make up artist σχολιάστηκε από το πρώτο λεπτό και κυρίως η ηλικία του, μιας και δήλωσε πως ήταν 37 ετών.

Έκτοτε, ανέβηκαν στα social media βίντεο από το 2006, όταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μιλούσε στην εκπομπή της Βάσιας Λόη με αφορμή τα γενέθλιά του. Τότε ο ίδιος έκλεινε τα 29. Οπότε σήμερα είναι 45 ετών.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος κατάγεται από την Κρήτη και εργάζεται ως make up artist. Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες και σχεδιαστές μόδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο αθλητισμός είναι η ζωή του. Κάνει τουλάχιστον 1.500 κοιλιακούς την ημέρα, συνδυάζοντάς τους πάντα με προπόνηση kick boxing, spinning ή crossfit. Ένα μήνα πριν τη γέννησή του, ο πατέρας του έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Το γεγονός αυτό τον «σημάδεψε» και τον ανάγκασε να κυνηγά τα όνειρα και τους στόχους του ολομόναχος από πολύ μικρή ηλικία.

Το SURVIVOR αποτελεί για αυτόν ένα όνειρο ζωής. Θεωρεί πως δεν θα ξεχωρίσει μόνο λόγω της αντοχής του, αλλά και λόγω της έντονης προσωπικότητάς του. Στους μελλοντικούς συμπαίκτες και αντιπάλους του δεν έχει βρει ακόμη κάποια προσωπικότητα που να μοιάζει με τη δική του. Αυτό θεωρεί πως είναι και το δυνατό του «χαρτί» για να φτάσει μέχρι τον τελικό του SURVIVOR.