Survivor 5: «Η φιλοσοφία του είναι να είναι drama queen» - ''Κόλαφος'' η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για τον Μαρτίκα

«Θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής...»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Η φιλοσοφία του είναι να είναι drama queen» - ''Κόλαφος'' η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για τον Μαρτίκα

Καλεσμένη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 25/5 στο πλατό του Νίκου Μουτσινά η πρώην παίκτρια του Survivor 5, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου,η οποία την προηγούμενη βδομάδα έκανε την πρώτη της έξοδο σε γνωστό μαγαζί των Νοτίων προαστίων. Πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του μοντέλου μετά την αποχώρησή της, όπου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων εξήγησε το λόγο που δέχθηκε να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά φυσικά δε παρέλειψε να σχολιάσει και τους πρώην συμπαίκτες της.

Η πρώτη συνέντευξη της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου μετά το Survivor 5

«Πήγα για πολλούς λόγους, για την εμπειρία, την περιπέτεια, επειδή ήθελα να εκτιμήσω τη ζωή, για πολλούς και διάφορους λόγους. Έπρεπε να μη συμμετέχω πολύ και να μην παίρνω πολύ σοβαρά κάποια πράγματα. Σε πολλές περιπτώσεις το κατάφερα. Είχα κάτι εκρήξεις που έμαθα ότι συζητήθηκαν» ανέφερε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Στη συνέχεια, η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δεχόταν από τον Σπύρο Μαρτίκα. «Το φαρμακοποιό τον έπιανε τρέλα μαζί μου. Έλεγε τα δικά του. Ο Μαρτίκας, η φιλοσοφία του είναι να είναι drama queen. Αν σε συμπαθεί θα σε κάνει θεό, αν κάτι δε του αρέσει σε εσένα παθαίνει τρέλα. Έτσι είναι, θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και να βγάζει λόγους».

Όσο για τη συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είπε: «Εγώ γενικά σαν άνθρωπος είμαι λίγο νευρική. Πίστευα ότι θα έχω θέμα με τη συμβίωση αλλά τελικά αποδείχθηκε μεγατόνων η υπομονή μου, ήμουν η πιο ζεν. Μου έκανε εντύπωση η υπομονή μου, ξεπέρασα τον εαυτό μου. Επίσης εγώ έχω θέμα με το φαγητό, στη ζωή μου σκέφτομαι συνέχεια όλη μέρα τι θα φάω, κάνω τεράστιες προσπάθειες για να διατηρώ τα κιλά μου, είμαι πολύ γλυκατζού. Εκεί έγινε ένα κλικ και δε σκεφτόμουν το φαγητό καθόλου».

Τέλος, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποκάλυψε πως θα την ενδιέφερε να ασχοληθεί με την τηλεόραση ωστόσο όπως είπε θα ήθελε να κάνει και κάτι δικό της.

Με μισογεμάτες τσέπες γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ήταν η "ήρεμη" δύναμη του Survivor, ωστόσο τον τελευταίο καιρό είχε απασχολήσει αρκετά με την παρουσία της και για τις κινήσεις της στο παιχνίδι το τηλεοπτικό κοινό. Τελικά όμως αποχώρησε για λόγους υγείας από το παιχνίδι, με όχι τόσο γεμάτες τσέπες, όπως αποδεικνύουν τα νούμερα και συγκριτικά και με άλλους παίκτες.

Η πρώην παίκτρια αποχώρησε από το ριάλιτι παίρνοντας 2.500 ευρώ την εβδομάδα, οπότε, μετά από 20 εβδομάδες, πήρε 50.000 ευρώ, ποσό αρκετά μικρότερο από άλλους συμπαίκτες της όπως για παράδειγμα η Μυριέλλα (δείτε εδώ πόσα παραπάνω πήρε). Σε αυτό φυσικά ένα μερίδιο ευθύνης έχει και η ίδια καθώς αυτή την συμφωνία έκλεισε, όμως ίσως είναι λίγο άδικο καθώς το τελευταίο διάστημα είχε φέρει αρκετά καλά νούμερα στον Ατζούν μιας και τα επεισόδια έκαναν θεαματικά νούμερα τηλεθέασης και σε αυτό συνέβαλε και εκείνη με όσα γίνονταν.

Με μισογεμάτες τσέπες γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου