Survivor 5: «Δεν είναι ο Άρης αρχηγός» - Τα ''καρφιά'' του Εμμανουήλ στον Άρη

Με τον Μαρτίκα να παίρνει και πάλι το μέρος του

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Δεν είναι ο Άρης αρχηγός» - Τα ''καρφιά'' του Εμμανουήλ στον Άρη

Στο χθεσινό επεισόδιο 24/5 παρακολουθήσαμε το πιο έντονο καυγά που έχει συμβεί στο Survivor 5 με τις φωνές να μην έχουν τελειωμό. Η επόμενη μέρα, η σημερινή δηλαδή 25/5 ξεκίνησε με αποκαλύψεις που φαίνεται πυροδοτήθηκαν από το χτεσινό τσακωμό.

Τα «καρφιά» του Εμμανουήλ στον Άρη

Ο Εμμανουήλ είπε στις κάμερες πως το προηγούμενο βράδυ κοιμήθηκε με τους Κόκκινους λόγω της έντασης. Ακόμη, ανέφερε πως όλοι οι παίκτες πριν κάνουν κάτι είτε στην καλύβα είτε στο αγώνισμα πρέπει πρώτα να ρωτάνε τον Άρη λες και είναι ο ηγέτης, κάτι που ο ίδιος δεν θέλει με τίποτα να κάνει γιατί δεν του αρέσει.

Ο Εμμανουήλ έχει ακόμα τις επιφυλάξεις του με τα παιδιά μιας και εδώ και δύο μέρες, όπως σχολίασε «τα έχουν βάλει» μαζί του. Ο Σπύρος Μαρτίκας λοιπόν συνεχίζει να παίρνει το μέρος του, παρόλο που χθες τον έκραζε άσχημα. «Άρη μπορώ να κάνω εκείνο, μπορώ να κάνω το άλλο. Εμένα αυτό με ενοχλεί γιατί δεν είναι ο Άρης αρχηγός»

«Καταπέλτης» ο Σπύρος προς τον Άρη

Οι εντάσεις βέβαια δεν έλειψαν και στο αποψινό επεισόδιο της Πέμπτης 25/5 στη παραλία
του Αγίου Δομίνικου. Εξ αρχής ο Σπύρος Μαρτίκας «τα έβαλε» με τον Άρη με αφορμή τη χτεσινή συμπεριφορά του απέναντι στον Εμμανουήλ.

«Επαγγελματίας αθλητής ο οποίος δεν έχει ηθική παιδεία και υπόσταση δεν αξίζει καμία νίκη στην καριέρα του. Άρη μου λυπάμαι. Δε σου αξίζει το έπαθλο. Πατάς επί πτωμάτων», ''κατακεραύνωσε'' ο Σπύρος τον Άρη.