Survivor 5: "Λύγισε" ο Άρης Σοϊλέδης μόλις είδε τη Μαρία Αντωνά

"Έχασε" τα λόγια του...

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5:

Οι δύο ομάδες στο Survivor 5 δείξανε τον καλύτερο τους εαυτό στο στίβο μάχης για άλλη μία φορά προκειμένου να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας. Τελικά, νικητές στέφθηκαν οι Μπλε και ήταν οι τυχεροί, που συνομίλησαν με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ήρθε η σειρά του Άρη να μιλήσει με τον σύντροφό του και πραγματικά ξεχείλισαν και οι δύο από συγκίνηση και αγάπη. Ο Σοϊλέδης έκλαιγε στην κάμερα με αναφιλητά βλέποντας την αγαπημένη του, Μαρία Αντωνά, και ακούγοντας την να του λέει τόσο όμορφα λόγια και πόσο τον στηρίζει.

«Αγάπη μου, ψυχή μου πόσο όμορφη είσαι. Πόσο σ' αγαπώ», της επαναλάμβανε με δάκρυα στα μάτια.

Η βιντεοκλήση μεταξύ Σοϊλέδη και Αντωνά στο Survivor 5

Μόλις τελειώσει το παιχνίδι, έχουμε και γάμο

Η Μαρία Αντωνά ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Άρη Σοϊλέδη και επέλεξε να κάνει μια πρόβα νυφικού μπροστά σε όλη την Αθήνα. Η γνωστή παρουσιάστρια φόρεσε το νυφικό της και περπάτησε στο bridal show του Yes I Do για φιλανθρωπικό σκοπό και ανυπομονεί να φτάσει και η δική της στιγμή.

Το bridal show που πλέον έχει γίνει θεσμός είχε τα πάντα, χλιδή, πολυτέλεια, φαντασμαγορικά acts on stage, μουσική και όλες οι διάσημες που περπάτησαν μετέφεραν στους θεατές του Yes I Do Catwalk σε ένα γαμήλιο πάρτι που θα ζήλευε κάθε ζευγάρι και όχι μόνο.

Η Μαρία Αντωνά μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες παραδέχτηκε ότι το νυφικό του γάμου της θα μοιάζει με εκείνο που φορά και στην φιλανθρωπική εκδήλωση.

«Το νυφικό μου θα μοιάζει με αυτό που φοράω σήμερα. Είναι ένα στράπλες νυφικό πάρα πολύ απλό και θα έχει μια ουρίτσα. Δεν έχω καθόλου άγχος για τον γάμο μου, θέλω να το ζήσω, να το διασκεδάσω. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να διασκεδάσουν οι άνθρωποι που θα είναι καλεσμένοι και εγώ μαζί τους και να παρτάρουμε. Περιμένω και τον Άρη να δω τι ακριβώς θα κάνουμε…» τόνισε η Μαρία Αντωνά.

Γάμος Μαρία Αντωνά

Μαρία Αντωνά Νυφικό